Vand Catalog Krause 1901-2008. DVD inclus! Pret 100 lei! Am doua exemplare!
Prefer predare personala in Bucuresti!
Catalog Krause
Catalog Krause
- Fişiere ataşate
-
- collecting world coins.jpg (32.23 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
presidentofromania
- **

anticariatele din zona centrului istoric
e 35 de lei la anticariatele din zona centrului istoric...
-
QUINTILIAN

Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
'' Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul''. N. Bălcescu
Inainte sa va spuna dl Danutz de ed. 38, eu va spusesem aici:QUINTILIAN scrie:Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 2566#72566
ca exista doua serii paralele, intre care e bine sa nu faceti confuzie:
- Standard Catalog of World Coins (ajuns pe la ed. 38 )
- Collecting World Coins (ed. 12 din 2008)
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Cred ca deja s-a ajuns la ed. 39capa scrie:Inainte sa va spuna dl Danutz de ed. 38, eu va spusesem aici:QUINTILIAN scrie:Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 2566#72566
ca exista doua serii paralele, intre care e bine sa nu faceti confuzie:
- Standard Catalog of World Coins (ajuns pe la ed. 38 )
- Collecting World Coins (ed. 12 din 2008)
http://www.buecher.de/shop/hobby--freiz ... /32865454/