Catalog Krause

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
Dmariog

Catalog Krause

Mesaj de Dmariog »

Vand Catalog Krause 1901-2008. DVD inclus! Pret 100 lei! Am doua exemplare!
Prefer predare personala in Bucuresti!
Fişiere ataşate
collecting world coins.jpg
collecting world coins.jpg (32.23 KiB) Vizualizat de 2972 ori
presidentofromania
**
**

anticariatele din zona centrului istoric

Mesaj de presidentofromania »

e 35 de lei la anticariatele din zona centrului istoric...
QUINTILIAN

Mesaj de QUINTILIAN »

Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
'' Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul''. N. Bălcescu
capa

Mesaj de capa »

QUINTILIAN scrie:Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
Inainte sa va spuna dl Danutz de ed. 38, eu va spusesem aici:

http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 2566#72566

ca exista doua serii paralele, intre care e bine sa nu faceti confuzie:

- Standard Catalog of World Coins (ajuns pe la ed. 38 )
- Collecting World Coins (ed. 12 din 2008)
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
giubster

Mesaj de giubster »

capa scrie:
QUINTILIAN scrie:Foarte scump domnule, exact asa cum spunea si colegul de dinainte. Plus ca la o postare anterioara de a mea , domnul Dănutz (căruia ii multumesc inca odata pentru informatie) m a înştiinţat că deja s a ajuns pe la numărul 38 - deci cel cu numarul 12 (pe care il am si eu) ar fi incomplet din mai multe puncte de vedere (pret, tiraj monede, noi emisiuni, etc) la ora actuală. Anticariatele din zona Universitate vând la 35 de lei bucata. Si au destul de multe la raft. Cele de bancnote sunt la acelasi pret. Daca ati mai lăsa la pret poate reusiti sa vindeti.
Inainte sa va spuna dl Danutz de ed. 38, eu va spusesem aici:

http://transylvanian-numismatics.com/ph ... 2566#72566

ca exista doua serii paralele, intre care e bine sa nu faceti confuzie:

- Standard Catalog of World Coins (ajuns pe la ed. 38 )
- Collecting World Coins (ed. 12 din 2008)
Cred ca deja s-a ajuns la ed. 39 :D

http://www.buecher.de/shop/hobby--freiz ... /32865454/
Scrie răspuns