Un pret va rog

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
flaviu

Un pret va rog

Mesaj de flaviu »

Va rog daca are cineva posibilitatea sa-mi dea pretul la aceasta piesa http://cgi.ebay.co.uk/Austria-Silver-20 ... dZViewItem
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Pai cred ca-i destul de clar: "Winning bid: £11.65". Si e chiar pretul ei, in locul unde a fost vanduta.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
flaviu

Mesaj de flaviu »

Ma scuzati trebuia sa fiu mai explicit,am nevoie de un pret de catalog,momentan nu am acces la un catalog,nu sunt acasa,iar aceasta piesa este putin mai deosebita.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

La descriere vanzatorul din cate am vazut mentioneaza ceva cotatie din Krause. El acolo mai mentioneaza ca (conform Krause) ar fi de la monetaria Graz. Eu nu am Krause sa verific ce scrie, dar piesa evident e batuta la Kremnitz, deci nu stiu pe unde s-a uitat sellerul. Eu nu vad nimic deosebit la ea, plus ca din poza mai pare si agatata.
flaviu

Mesaj de flaviu »

http://www.coinarchives.com/w/lotviewer ... 6&Lot=2700 Acest lucru m-a facut sa cer informatii suplimentare.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

E si o mare diferenta de stare intre cele 2 monede.
Cea din licitatia de pe coinarchive e UNC. In acceptiunea contemporana ar fi proof.
Cea de pe e-bay e modesta ca stare.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mai este si pe http://www.numismatik.at/ un exemplar UNC oferit la 150 euro. Dar ei au si preturi cam mari in general, aproape duble fata de cele normale.
flaviu

Mesaj de flaviu »

Mi-am dat seama de la inceput ca pretul ridicat este cauzat in mare parte de starea de conservare,dar si acest pret se formeaza avand ca baza cel putin un alt element in afara de starea de consevare,raritatea, ma interesau doar cotatiile monedei in aceasta stare.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Moneda din licitatie s-a vindut la valoarea ei reala. 30 DM in Schon-ul meu, adica 15 euro, adica 11 lire sterline...
flaviu

Mesaj de flaviu »

Multumesc, aceast lucru vroiam sa stiu,eu colectionez in special piesele de 1 pana la 30 de craitari,credeam ca acesta e una mai rasarita.Merci inca odata.
Scrie răspuns