Probleme forum

Anunțuri administrative, sugestii forum, probleme în funcționare, etc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Aldor scrie:
Daca mai intalniti cumva probleme, va rog sa-mi ziceti.
Din pacate este si o problema la vizualizarea pozelor din albumul de imagini. Cand se da clik pe poza, apare pagina in script.
Problema vad ca e atat in IE cat si Firefox.
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Yu_L.Yan scrie:
Aldor scrie:
Daca mai intalniti cumva probleme, va rog sa-mi ziceti.
Din pacate este si o problema la vizualizarea pozelor din albumul de imagini. Cand se da clik pe poza, apare pagina in script.
Problema vad ca e atat in IE cat si Firefox.
aveti dreptate, o sa ma uit si peste asta azi mai incolo
PRONUMISMATICA
Site Admin

Am reparat.

Va multumesc ca ati semnalat problema. :merci:
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

Mesajele de atentionare(marcheaza acest subiect ptr....) functioneaza?
PRONUMISMATICA
Site Admin

S-ar putea sa nu mearga, dar asta e din cauza mail serverului, acolo mai sunt probleme. Unele mesaje nu sunt trimise, sau sunt trimise cu mare intarziere.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mda, se pare ca notificarile pe mail nu merg deloc..
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Mie imi vin sporadic.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Am inceput sa le primesc si eu. Bun, oricum nu gaseam pe unde e problema..
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult. :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

andi_codescu scrie:Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult. :)
Depinde ce intelegeti prin "pleaca greu spre destinatar", adica notificarile pentru mesaje noi sunt trimise cu intarziere?
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Aldor scrie:
andi_codescu scrie:Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult. :)
Depinde ce intelegeti prin "pleaca greu spre destinatar", adica notificarile pentru mesaje noi sunt trimise cu intarziere?
Stau foarte mult in cutia de mesaje in curs de trimitere (6 ore sau mai mult). Acum este posibil sa fie normal, nu stiu ... ma gandesc insa sa nu fie legat de celalte probleme care au aparut in urma blocarii forumului de "oamenii de bine" care nu au altceva de facut :?: .
vasil

Mesaj de vasil »

Eu i-am trimis mai demult un mesaj privat pe forum lui banivechi, dar inclin sa cred ca nu a ajuns niciodata la destinatie. Oricum, chestiunea s-a rezolvat prin mail.
PRONUMISMATICA
Site Admin

andi_codescu scrie:
Aldor scrie:
Stau foarte mult in cutia de mesaje in curs de trimitere (6 ore sau mai mult). Acum este posibil sa fie normal, nu stiu ... ma gandesc insa sa nu fie legat de celalte probleme care au aparut in urma blocarii forumului de "oamenii de bine" care nu au altceva de facut :?: .
Un mesaj sta n cutia de mesaje in curs de trimitere pana destinatarul citeste mesajul, deci asta depinde doar de destinatar. Daca n-o citeste, atunci poate sa stea acolo mult si bine. Deindata cum l-a citit, iese din cutia de mesaje in curs de trimitere si ajunge in cutia cu mesaje livrate.

In alta ordine de idei, notificarile trimise de forum pe adrese de yahoo e posibil sa ajunga cu intarziere, sau niciodata. Yahoo zice ca transylvanian-numismatics.com
isn't in my list of allowed rcpthosts
adica domeniul transylvanian-numismatics.com este privit ca nefiind de incredere. Asta este rezultatul celor intamplate acum o saptamana si ceva.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:merci: Multumesc mult! Acum m-am edificat. In plus am aflat si de ce imi intra cu incapatanare notificarile (referitoare la topicurile pe care le urmaresc) in folderul "spam" desi de fiecare data apas pe butonul "not spam".
PRONUMISMATICA
Site Admin

Din pacate pentru aceasta problema nu pot face nimic, poate se va rezolva cu timpul, daca destule persoane o sa dea click pe "not spam". Deocamdata sunt multumit ca am reusit sa rezolv toate problemele create de acei binevoitori care au intrat de doua ori pe server acum o saptamana si din cauza carora am pierdut doua nopti re-scriind coduri php, html, etc.

Am o idee totusi pentru o solutie temporara la problema cu notificarile, o s-o incerc peste cateva zile.
Scrie răspuns