Din pacate este si o problema la vizualizarea pozelor din albumul de imagini. Cand se da clik pe poza, apare pagina in script.Aldor scrie:
Daca mai intalniti cumva probleme, va rog sa-mi ziceti.
Problema vad ca e atat in IE cat si Firefox.
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Din pacate este si o problema la vizualizarea pozelor din albumul de imagini. Cand se da clik pe poza, apare pagina in script.Aldor scrie:

aveti dreptate, o sa ma uit si peste asta azi mai incoloYu_L.Yan scrie:Din pacate este si o problema la vizualizarea pozelor din albumul de imagini. Cand se da clik pe poza, apare pagina in script.Aldor scrie:
Problema vad ca e atat in IE cat si Firefox.

Depinde ce intelegeti prin "pleaca greu spre destinatar", adica notificarile pentru mesaje noi sunt trimise cu intarziere?andi_codescu scrie:Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult.

Stau foarte mult in cutia de mesaje in curs de trimitere (6 ore sau mai mult). Acum este posibil sa fie normal, nu stiu ... ma gandesc insa sa nu fie legat de celalte probleme care au aparut in urma blocarii forumului de "oamenii de bine" care nu au altceva de facutAldor scrie:Depinde ce intelegeti prin "pleaca greu spre destinatar", adica notificarile pentru mesaje noi sunt trimise cu intarziere?andi_codescu scrie:Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult.
Un mesaj sta n cutia de mesaje in curs de trimitere pana destinatarul citeste mesajul, deci asta depinde doar de destinatar. Daca n-o citeste, atunci poate sa stea acolo mult si bine. Deindata cum l-a citit, iese din cutia de mesaje in curs de trimitere si ajunge in cutia cu mesaje livrate.andi_codescu scrie:Stau foarte mult in cutia de mesaje in curs de trimitere (6 ore sau mai mult). Acum este posibil sa fie normal, nu stiu ... ma gandesc insa sa nu fie legat de celalte probleme care au aparut in urma blocarii forumului de "oamenii de bine" care nu au altceva de facutAldor scrie:Depinde ce intelegeti prin "pleaca greu spre destinatar", adica notificarile pentru mesaje noi sunt trimise cu intarziere?andi_codescu scrie:Mesajele private pleca foarte greu spre destinatar. Chiar si la mesajele pe care le primesc se pare ca apare acesta problema, desi nu am inbox-ul plin. O fi un efect al atacului asupra site-ului, sau este vreo chestiune care tine de o setare? Multumesc mult..
adica domeniul transylvanian-numismatics.com este privit ca nefiind de incredere. Asta este rezultatul celor intamplate acum o saptamana si ceva.isn't in my list of allowed rcpthosts