traficantii
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Colectia e una iar intentia de a vinde manifestata prin anunt prealabil la ziar e alta
ACum revenind la preturi sunt total de acord ca in Romania sunt uneori duble, dar si pana acum se cumpara de afara, problema cea mai importanta fiind livrarea banilor la vanzator, si nu transportul monedei care de obicei ajunge cu bine in Romania (eu am avut o singura pierdere pentru o moneda tibetana luata din Australia). De aceea nu stiu cat aduce in plus integrarea din acest punct de vedere. Egalizarea preturilor va interveni numai cand comertul in ambele sensuri va fi permis si de Romania (asa cred eu) pentru ca abia atunci se vor putea face schimburi echitabile.
-
cartelcoserv

si livrarea monedelor este o problema,daca nu specificati clar ca doriti sa fie recomandat (cu taxele suplimentare de rigoare,bineinteles...)berserkr scrie:Colectia e una iar intentia de a vinde manifestata prin anunt prealabil la ziar e altaACum revenind la preturi sunt total de acord ca in Romania sunt uneori duble, dar si pana acum se cumpara de afara, problema cea mai importanta fiind livrarea banilor la vanzator, si nu transportul monedei care de obicei ajunge cu bine in Romania (eu am avut o singura pierdere pentru o moneda tibetana luata din Australia). De aceea nu stiu cat aduce in plus integrarea din acest punct de vedere. Egalizarea preturilor va interveni numai cand comertul in ambele sensuri va fi permis si de Romania (asa cred eu) pentru ca abia atunci se vor putea face schimburi echitabile.
Intre statele membre ale CE nu mai exista notiunea de export nici ca termen gramatical si nici ca farma de comert ,in momentul de fata orice operatie de de comert intra comunitar care implica transferul de marfuri dint-o tara in alta ,a CE se numeste TRANSPORT INTERCOMUNITAR fara a fi supus unor restrictii de ordin vamal.
-
cartelcoserv

la noi,vamesii inca ne considera ca apartinand de republica moldova,credflaviu scrie:Intre statele membre ale CE nu mai exista notiunea de export nici ca termen gramatical si nici ca farma de comert ,in momentul de fata orice operatie de de comert intra comunitar care implica transferul de marfuri dint-o tara in alta ,a CE se numeste TRANSPORT INTERCOMUNITAR fara a fi supus unor restrictii de ordin vamal.
Si cam ce marfuri poti vinde ca persoana fizica nedeclarata drept comerciant. Hai s-o lasam...ca macane ilegal.flaviu scrie:Intre statele membre ale CE nu mai exista notiunea de export nici ca termen gramatical si nici ca farma de comert ,in momentul de fata orice operatie de de comert intra comunitar care implica transferul de marfuri dint-o tara in alta ,a CE se numeste TRANSPORT INTERCOMUNITAR fara a fi supus unor restrictii de ordin vamal.
In 89 am fost in strada cu tatal si fratii mei ,in fata Securitaii,am crezut in decursul acestor ani ca se va schimba ceva chiar daca incet,sint trist ca nici macar copilul meu nu va fii un om liber in sensul adevarat al cuvintului,sint la limita am decis sa plec din tara,am vrut sa spun ,,m-am saturat de Romania",dar nu este asa ,m-am saturat de ei de cei din umbra,de Big Brother, si ei nu reprezinta Romania.
- tripleseven

- PRONUMISMATICA
- Site Admin