De ce vindeti aici?

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
cmusat

De ce vindeti aici?

Mesaj de cmusat »

Eu am vazut piese tranzactionandu-se si pe acest forum si ma intreb de ce aici si nu pe Ebay – de ce ati decis ca aici e mai bine sau simplu sau avantajos sa va puneti anuntul?
• Este faptul ca e o comunitate in care sunt multe persoane avizate?
• Faptul ca e gratuit?
• Posibilitatea de a avea o discutie pe marginea produsului?
• Altceva?
Aceeasi intrebare pentru cei care au contemplat aceasta posibilitate si au decis ca nu e o idee buna.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. Contributia Dumneavoastra ne ajuta sa punem cap la cap functionalitatile unei noi platforme de tranzactionare, care speram sa rezolve din problemele celor existente, cum ar fi Ebay.

Cu stima,
Claudiu Musat
On a long enough time line, the survival rate for everyone drops to zero. Tyler Durden
-------
“Gold and silver are money. Everything else is credit” J.P. Morgan
paul_aramis

Mesaj de paul_aramis »

acum că ne-ați lămurit de ce vroiați neapărat o discuție separată legată de E-Bay (păi nu puteați să spuneți așa de la bun început?) nu credeți că un singur topic era suficient?
jones2m

Mesaj de jones2m »

Pentru ca in general aici oameni se cunosc intre ei fie personal fie ca au mai cumparat sau vandut pe okazii.

Vanzarea/cumpararea de acest nu cred ca este un bun exemplu pentru dumneavoastra si pentru proiectul dvs (siteul nu isi propune sa faca vanzare/cumpare de monede).

De asemenea studierea ebay-ului este cred ca nepotrivita. Din punctul meu de vedere ebay-ul chiar nu mai poate constitui un model pentru nimic si nimeni.

Siteul care este dedicat colectionariilor si aproape doar lor este delcampe.
cmusat

Multe multumiri

Mesaj de cmusat »

Pentru raspunsul acesta al Dumneavoastra a meritat toata agitatia de pana acum. Va multumesc mult pentru un link foarte relevant.
Claudiu
On a long enough time line, the survival rate for everyone drops to zero. Tyler Durden
-------
“Gold and silver are money. Everything else is credit” J.P. Morgan
Scrie răspuns