obiect CFR
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
obiect CFR
Buna seara,
va rog sa ma ajutati daca se poate cu urmatorul obiect achizitionat recent:
m-ar interesa perioada si la ce era folosit imi aduc aminte ca acum mai multi ani am vazut ceva asemanator.
va rog sa ma ajutati daca se poate cu urmatorul obiect achizitionat recent:
m-ar interesa perioada si la ce era folosit imi aduc aminte ca acum mai multi ani am vazut ceva asemanator.
- Fişiere ataşate
-
- DSC00130.JPG (322.42 KiB) Vizualizat de 5401 ori
-
- DSC00131.JPG (325.37 KiB) Vizualizat de 5401 ori
- tripleseven

dodyory scrie: semnele dintre F si R imi confirma faptul ca aprtin cailor ferate romane
Eu cred ca nu are treaba cu CFR-ul , este numai o coincidenta, posibil sa fie o pafta de dama, personalizata cu initialele persoanei respective... de firma producatoare din stanta de pe revers nu am auzit niciodata!
- tripleseven

- tripleseven

-
paul_aramis

are cineva dubii că asta are legătură cu căile ferate române?
același model de litere ca "paftaua"...
LE: o pafta trebuie să aibă sistem de închidere. iar piesa de mai sus nu e obligatoriu să fi fost prinsă pe o curea. încercați să vă imaginați că pe cele două toarte sunt prinse două bentițe, care se înnoadă în spatele gâtului. încercați să vă imaginați un veston. cam cum ar merge astea două împreună?
același model de litere ca "paftaua"...
LE: o pafta trebuie să aibă sistem de închidere. iar piesa de mai sus nu e obligatoriu să fi fost prinsă pe o curea. încercați să vă imaginați că pe cele două toarte sunt prinse două bentițe, care se înnoadă în spatele gâtului. încercați să vă imaginați un veston. cam cum ar merge astea două împreună?
- Fişiere ataşate
-
- CFR.jpg (94.68 KiB) Vizualizat de 5203 ori