5 lei 1906
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
zamfirbarna
- **

5 lei 1906
Rog mult o evaluare a acestor doua monede. Cu multumiri.
- Fişiere ataşate
-
- DSC01066.JPG (126.22 KiB) Vizualizat de 10023 ori
-
- DSC01067.JPG (125.94 KiB) Vizualizat de 10023 ori
Re: 5 lei 1906
zamfirbarna scrie:Rog mult o evaluare a acestor doua monede. Cu multumiri.
As spune intre 30 si 40 EUR moneda din stanga,cea din dreapta nu merita mai mult de 30 EUR maxim.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
evaluare
Stimate domnule Kommodore,
Nu doresc sa intru in discutii contradictorii insa va pun o intrebare, nu e musai sa-mi raspundeti, este deajuns sa aveti raspunsul pentru dv.: Santeti dispus sa dati pe o astfel de moneda jumatate din suma precizata de dv ?
Nu doresc sa intru in discutii contradictorii insa va pun o intrebare, nu e musai sa-mi raspundeti, este deajuns sa aveti raspunsul pentru dv.: Santeti dispus sa dati pe o astfel de moneda jumatate din suma precizata de dv ?
-
kommodore_ss

Re: evaluare
Nu ar fi mai corect sa ne intrebam cu cat am fi dispusi sa vindem piesa?gaginiuc scrie:Stimate domnule Kommodore,
Dumneavoastra ati vinde-o cu 25 de euro?
Draga bobo778 eu sunt dispus sa platesc 40 de euro pe moneda din stanga!aveti una similara pentru vanzare? pe cea din dreapta ofer 25 de euro...astept poze si oferte in stari asemanatoare!bobo_778 scrie:Nu ar fi mai corect sa ne intrebam cu cat am fi dispusi sa vindem piesa?gaginiuc scrie:Stimate domnule Kommodore,
Dumneavoastra ati vinde-o cu 25 de euro?
PS:
gaginiuc scrie:Stimate domnule Kommodore,
Nu doresc sa intru in discutii contradictorii insa va pun o intrebare, nu e musai sa-mi raspundeti,..
Imi puteti explica cum vine asta...va pun o intrebare!nu este musai sa-mi raspundeti...cum intrebati pe cineva ceva si nu vreti sa vi se raspunda? Care este motivul ca nu vreti sa va raspunda? sunteti chiar asa sigur ce spuneti???
Exact asta incercam si eu sa spun: multi aduc ca argument pretul la care sunt dispusi sa le cumpere. Mar relevant pentru o evaluare mi se pare sa spunem pretul la care am fi dispusi sa vindem piesa. Eu asi vrea sa cumpar piesele la jumatatate ( si mai jos daca se poate) din valoarea lor si sa le vand la pret dublu fata de pretul lor cand le inlocuiesc in colectie.Mateiciuc scrie:
Draga bobo778 eu sunt dispus sa platesc 40 de euro pe moneda din stanga!aveti una similara pentru vanzare? pe cea din dreapta ofer 25 de euro...astept poze si oferte in stari asemanatoare!
PS: ma bucur ca va sunt drag
gaginiuc scrie:Imagini neclare, evaluare aproximativa: 25 - 30 euro bucata.
Acum va intreb eu pe dvs! imi vindeti piese asemanatoare cu 30 EUR ...vazand ca ati spus ca atat ar costa la bucata.
-
kommodore_ss

-
kommodore_ss

Corect, dau si eu 25 euro pe una.Mateiciuc scrie:gaginiuc scrie:Imagini neclare, evaluare aproximativa: 25 - 30 euro bucata.
Acum va intreb eu pe dvs! imi vindeti piese asemanatoare cu 30 EUR ...vazand ca ati spus ca atat ar costa la bucata.
raspuns
Domnule Mateiciuc,
Din capul locului am afirmat ca nu doresc sa intru in discutie contradictorie. Desi telegrafic cum se obisnuieste pe forum, eu am scris romaneste si banuiesc ca dv. ati inteles foarte bine. Am mai avut situatie cand ati dus discutia intr-o filozofie de doua parale. Eu pun punct aici.
Din capul locului am afirmat ca nu doresc sa intru in discutie contradictorie. Desi telegrafic cum se obisnuieste pe forum, eu am scris romaneste si banuiesc ca dv. ati inteles foarte bine. Am mai avut situatie cand ati dus discutia intr-o filozofie de doua parale. Eu pun punct aici.
Re: raspuns
gaginiuc scrie:Domnule Mateiciuc,
Draga gaginiuc,
in primul rand vi s-a dat peste nas cu adevarul si se vede ca nu va place.
Raspunsul de doua parale este al dvs. aratati sinceritatea si puneti in vanzare monede asemanataoare la pret asemanator 25/30 EUR
....si dupa comentati aiurea.
Noapte buna!
PS:
Nu intrati in discutie contradictorie pentru ca v-ati dat seama dupa ce ati scris ca ati gresit si nu aveti dreptate.gaginiuc scrie:Domnule Mateiciuc,
Din capul locului am afirmat ca nu doresc sa intru in discutie contradictorie. .
Eu ma contrazic si aduc discutii ''de doua parale'' cu argumente clare cand am dreptate.....asta pentru ca le gandesc inainte de a le scrie.
Asta e o acuzatie grava, jignitoare chiar, aruncata asupra tuturor membrilor activi. Faptul ca Dv chiar azi ati injumatatit evaluarea facuta de alt coleg nu va da dreptul sa spuneti ca "pe forumul acesta vad ca se estimeaza", ci eventual "pe forumul acesta eu estimez pretul unei monede la 50%". Revedeti postarea Dv de la evaluarea monedei de 100 lire 1978, si spuneti cum vi se pare in lumina celor spuse mai sus...kommodore_ss scrie:Am mai zis, pe forumul acesta vad ca se estimeaza pretul unei monede cu aproximativ 50% mai putin decat este in realitate.
In continuare, daca moneda bizantina de aur adusa in discutie zilele astea e buna, si Dv ati postulat ca vi se pare falsa, oare omul care a cerut detalii va putea fi indreptatit sa spuna ca pe forumul asta toate monedele se estimeaza a fi false, fara cele mai mici argumente? Ca ati zis doar "mi se pare falsa", fara sa spuneti de ce.
Asa ca, daca tot frecventati forumul acesta, pina nu aveti ceva concret de spus, rezumati-va doar la a citi ce scriu altii. Si comentati doar cind veti avea ceva constructiv de spus.