claus scrie:... Daca totusi nu reusiti sa gasiti nimic edificator, aveti rabdare aici pe forum, sigur ca va raspunde cineva, abia a trecut o zi de cand ati intrebat. Succes.

Nu era vorba de rabdare si nu am atitudine de frustrat si nici nu sunt disperat sa vand ceva ... si nici nu`mi place sa intru in polemica inutil . Ma deranjeaza ca sunt domni care au venit la privat cu oferte desi piesele nu sunt in vanzare ! Acele oferte reprezinta poate valoarea la care am sa le vand intr`o zi probabil.Dar nu inteleg de ce acei domni nu si`au exprimat parerea aici. E in avantajul tuturor forumistilor sa citeasca un topic cu privire la ceva cu care poate au sa se intalneasca la un moment dat undeva intr`un targ.Si ma mai gandesc ca putem discuta intr`o polemica constructiva intr`o atmosfera de relaxare... drept dovada am sa ignor total atitudini ca ale domnului
Timis. Am inteles ironia dansului si nu vreau sa`l concurez in atitudine.Sa fie santaos.
Cred ca ar fi mai nimerit cei in masura sa schimbe numele rubricii din
"Identificare piese, preturi informative" in
"Identificari"
Eh, o sa ma dezvat sa mai intreb ceva... dar sa nu va asteptati ca intr`o asemnea maniera forumul va prospera.Ma gandeam ca romanul are calitati mai rare prin alte locuri : ospitalitatea, deschiderea, bunavointa.
Multumesc tuturor celor care mi`au aproximat niste valori la privat intr`un mod timid dar fara a`si exprima dorinta de a cumpara! Am toate stima pentru dumnealor.