Falsa???

Dacă le cunoaștem, ne putem feri de ele!

Moderatori: Deus, Comboloi, NumisKID, PRONUMISMATICA

Încuiat
djpolis

Falsa???

Mesaj de djpolis »

o are cineva si inca nu am vrut sa o cumpar fiind convins ca dupa starea in care se afla este un fals am facut pozele cu telefonul altceva nu am avut la indemana este din 1600 moneda ce parere aveti

http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 12917.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 12918.jpg/
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Nu va suparati dar pe tastiera dvs nu exista punct, virgula?
Apropo! puteati sa ma anuntati in legatura cu cutiuta de argint...am trimis 20 de mesaje cum sa concludem tranzactia si in final nu ati mai raspuns.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
djpolis

k

Mesaj de djpolis »

cutiuta sa vandut imi pare rau
operator59

Mesaj de operator59 »

Mateiciuc scrie:Nu va suparati dar pe tastiera dvs nu exista punct, virgula?
voi fi si eu la fel de rautacios ca si dumneavoastra:

va intreb: atunci cand scrieti mail-uri folositi un mecanism care declanseaza sunetele unui tub de orga sau coardele unor instrumente de claviatura? Conform DEX asta inseamna cuvantul tastiera

Corect este tastatura. Dar mai corect este sa oferim intelegere.

PS: nu incercati sa ma convingeti ca din graba ati folosit termenul in lb. italiana. :lol:
I cried because I had no shoes, then I met a man who had no feet!
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

operator59 scrie:

va intreb: atunci cand scrieti mail-uri folositi un mecanism care declanseaza sunetele unui tub de orga sau coardele unor instrumente de claviatura? Conform DEX asta inseamna cuvantul tastiera

PS: nu incercati sa ma convingeti ca din graba ati folosit termenul in lb. italiana. :lol:
Macar dansul are o scuza, ca de 15 ani e in Italia si unii termeni se pot incurca. Dar ce scuza au cei ce lociuesc, invata si vorbesc zi de zi doar romaneste in momentul in care nu sunt capabili sa puna o virgula, o cratima iar cand "vorbeste" romaneste iti mai ramane sa faci doar asta :arhh: ...
Ca sa nu mai spun ca zilele trecute urmaream o emisiune pe un post ROMANESC cu pretentii iar prezentatoarea in mai putin de 2 minute a pus accent pe faptul ca domnul X " a fost investit in functia de ... " ... investit :shock: ??? Eu cred ca ar fi corect " A FOST ÎNVESTIT " in functia de .... deh cine stie cum sau cu ce a ajuns si doamna pe-acolo :lol:

PS: nu incercati sa ma convingeti ca tot din graba sau neatentie se folosesc termeni, care daca nu ma insel sunt paronime, de catre anumite persoane care NU ar trebui sa o faca sau sa oferim intelegere unor persoane carora le lipseste si bunul simt !!!
djpolis

da

Mesaj de djpolis »

Motivul postari era sa aflu daca este un fals sau nu moneda de mai sus.
Timis

Mesaj de Timis »

ovidiu^ scrie:
operator59 scrie:

Macar dansul are o scuza, ca de 15 ani e in Italia si unii termeni se pot incurca. Dar ce scuza au cei ce lociuesc, invata si vorbesc zi de zi doar romaneste in momentul in care nu sunt capabili sa puna o virgula, o cratima iar cand "vorbeste" romaneste iti mai ramane sa faci doar asta :arhh: ...
Ca sa nu mai spun ca zilele trecute urmaream o emisiune pe un post ROMANESC cu pretentii iar prezentatoarea in mai putin de 2 minute a pus accent pe faptul ca domnul X " a fost investit in functia de ... " ... investit :shock: ??? Eu cred ca ar fi corect " A FOST ÎNVESTIT " in functia de .... deh cine stie cum sau cu ce a ajuns si doamna pe-acolo :lol:

PS: nu incercati sa ma convingeti ca tot din graba sau neatentie se folosesc termeni, care daca nu ma insel sunt paronime, de catre anumite persoane care NU ar trebui sa o faca sau sa oferim intelegere unor persoane carora le lipseste si bunul simt !!!
Scopul si rolul acestui forum este de a semnala si dezbate diverse teme si informatii legate de un anumit segment din aria fiecaruia de colectionare .
Este de apreciat ca in ultima perioada sant tot mai multi colectionari( sau nu)pe forum care perzinta piese sau cer sfaturi,de la cei cu experienta in domeniu,fapt ce antreneaza discutii si pareri. Un lucru foarete bun.
Important este si cum te exprimi ,dar mai important decat toate este respectul si modul in care se raspunde pe forum ,fara a plati polite si a lansa atacuri la persoana......
Propun sa NU transformam Forumul in dezbateri lingvistice si sa ne respectam chiar daca nu ne cunoastem ,pasiunea de-a colectiona fiind cea care ne face..... sa mai uitam de problemele cotidiene. :)
.
Alnaibii

Re: da

Mesaj de Alnaibii »

djpolis scrie:Motivul postari era sa aflu daca este un fals sau nu moneda de mai sus.
sa revenim la topic: calitatea pozelor face imposibila o parere autorizata.
de cele mai multe ori un fals se deosebeste de original prin: greutate, diametru, DETALII.
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

Timis scrie:
ovidiu^ scrie:
operator59 scrie: voi fi si eu la fel de rautacios ca si dumneavoastra:

Scopul si rolul acestui forum este de a semnala si dezbate diverse teme si informatii legate de un anumit segment din aria fiecaruia de colectionare .
Este de apreciat ca in ultima perioada sant tot mai multi colectionari( sau nu)pe forum care perzinta piese sau cer sfaturi,de la cei cu experienta in domeniu,fapt ce antreneaza discutii si pareri. Un lucru foarete bun.
Important este si cum te exprimi ,dar mai important decat toate este respectul si modul in care se raspunde pe forum ,fara a plati polite si a lansa atacuri la persoana......
Propun sa NU transformam Forumul in dezbateri lingvistice si sa ne respectam chiar daca nu ne cunoastem ,pasiunea de-a colectiona fiind cea care ne face..... sa mai uitam de problemele cotidiene. :)
.
GOOD SHOOT! :merci:
djpolis

g

Mesaj de djpolis »

multumesc se poate inchide
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

operator59 scrie:
Mateiciuc scrie:

.....atunci va spun ca am vrut sa ma dau drept italian :D :D :D care-i problema dvs?
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
operator59

Mesaj de operator59 »

Mateiciuc scrie:
operator59 scrie:
Mateiciuc scrie:

.....atunci va spun ca am vrut sa ma dau drept italian :D :D :D care-i problema dvs?
N-am nici o probleme! :)

Va cer doar intelegere fata de ceilalti!
Cererea vine si de la alti forum-isti.
I cried because I had no shoes, then I met a man who had no feet!
Încuiat