Rog autentificare moneda si valoarea ei actuale
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog autentificare moneda si valoarea ei actuale
De cand este aceasta moneda si care este valoarea ei actuala[/img]
- Fişiere ataşate
-
- 355 moneda antica
- VESPASIAN.jpg (54.27 KiB) Vizualizat de 15200 ori
- marcus aurelius
Este un sestert al imparatului Vespasian (69-79 d. Hr.), sincer ma indoiesc profund ca este piesa dvs. In aceasta calitate si cu aceasta patina si asa centrata si... asa mai departe, face vreo 2000 de euro. Dar cred ca de acolo de unde ati copiat poza, exista si alte explicatii. Nu?
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Moneda aflata in posesia d-voastra imi pare un fals modern al sestertului de Vespasian prezentat la inceputul postului.
Gradul de uzaura al monedei d-voastra este mai putin accentuat decat al monedei originale.
O imagine la o calitate mai buna ar ajuta mai mult.
Imi pare cunoscut acest fals, retin ca l-am mai intalnit, iar cand o sa am timp o sa caut.
De unde aveti moneda?
Gradul de uzaura al monedei d-voastra este mai putin accentuat decat al monedei originale.
O imagine la o calitate mai buna ar ajuta mai mult.
Imi pare cunoscut acest fals, retin ca l-am mai intalnit, iar cand o sa am timp o sa caut.
De unde aveti moneda?
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
N-am gasit in arhiva respectivul fals cu toate ca sunt 100% convins ca am salvat imaginea lui.
In schimb am dat peste un alt fals modern realizat in acelasi "atelier".
Seamana moneda d-voastra ca aspect cu cea prezentata mai jos?
In schimb am dat peste un alt fals modern realizat in acelasi "atelier".
Seamana moneda d-voastra ca aspect cu cea prezentata mai jos?
- Fişiere ataşate
-
- vesp_13.JPG (69.02 KiB) Vizualizat de 15045 ori
Ce parere aveti de aceasta mineda.
Mi-a dat-o bunicul acum 13 ani si el o are de la tatal lui din cate stiu eu. Credeti ca are valoare... Daca da cam ce valoare credeti ca ar putea avea. Va multumesc...
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Fals fals dar unul valoros:Aldorus scrie:O fi asa cum ziceti, dar tot fals este.
http://www.okazii.ro/numismatica-monede ... a121267565
Orice alt comentariu este de prisos.