Agrafa ?EUXIN RO scrie:Multumesc pentru raspunsuri,da si la a mea Alecsandri e scris cu X,si la a mea apare apostroful,diferenta e la scris ,cea mentionata mai sus plus ca are inel de prindere(medalie de purtat in piept)i-mi scapa acum denumirea...voi incerca sa fac poza pe undeva ca e cea mai buna pana la urma.
Medalie VASILE ALEXANDRI1821-1890 si Crucea SOC.ORTODOXA
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Antoninus Pius
Nu agrafa,inel pur si simplu,cum are medalia din cele 5 postate de domnui iason,numai ca nu e in plan perpendicular pe medalie ca acela,e in acelasi plan cu medalia,deci e un medalion..ca sa zic asa..incerc sa revin cu poze si doresc cu ocazia zilei de 1 Martie o primavara frumoasa plina de bucrurii tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe acest forum.
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
O poza sau un scan, elimina energia consumata cu explicatii si presupuneri.EUXIN RO scrie:Nu agrafa,inel pur si simplu,cum are medalia din cele 5 postate de domnui iason,numai ca nu e in plan perpendicular pe medalie ca acela,e in acelasi plan cu medalia,deci e un medalion..ca sa zic asa..incerc sa revin cu poze si doresc cu ocazia zilei de 1 Martie o primavara frumoasa plina de bucrurii tuturor doamnelor si domnisoarelor de pe acest forum.
Aveti sau nu medalia despre care vorbiti ?