OFERTA EXCEPTIONALA !!!
OFERTA EXCEPTIONALA !!!
LOT MONEDE 5 REICHSMAR Ag 0,900 (30 buc),la 1400 lei (45lei/buc) LA CEL MAI MIC PRET DIN LUME LA ORA ACTUALA CU LIVRARE GRATUITA PRIN POSTA ROMANA!
VALORI:
5 REICHSMARK
-BISERICA POSTDAM 1934-1935
-HINDENBURG 1935-1936
-VULTURUL REICHSTAG CU ZVASTICA 1936
STARE FOARTE BUNA (VEZI FOTO).
OFERTA ESTE VALABILA 3 ZILE !
VALORI:
5 REICHSMARK
-BISERICA POSTDAM 1934-1935
-HINDENBURG 1935-1936
-VULTURUL REICHSTAG CU ZVASTICA 1936
STARE FOARTE BUNA (VEZI FOTO).
OFERTA ESTE VALABILA 3 ZILE !
- Fişiere ataşate
-
- 2012-02-05 14.40.51-1.jpg (60.14 KiB) Vizualizat de 8198 ori
-
- 2012-02-05 14.41.04-1.jpg (47.74 KiB) Vizualizat de 8198 ori
-
- valentinian
... pentru ca toata lumea are dreptul sa ceara si sa spere stimate coleg Jones.
Plus ca exista posibilitatea ca in lotul respectiv chiar sa fie vreo piesa care sa merite o investitie majora.
Si eu voi incerca sa vand niste monede si nu le voi da sa ''scap de ele'' ci la pretul pe care l-am platit. Acum ramane de vazut ce succes voi avea...
Plus ca exista posibilitatea ca in lotul respectiv chiar sa fie vreo piesa care sa merite o investitie majora.

Si eu voi incerca sa vand niste monede si nu le voi da sa ''scap de ele'' ci la pretul pe care l-am platit. Acum ramane de vazut ce succes voi avea...

Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
Il cam asaltati pe domnul "Alfa"...defapt "domnii", fiindca par mai multi. Probabil sunt in vreo afacere cu amaneturi si au cumparat aceste monede la lot cu 2 lei/gram, s-au uitat la cotatiile lor pe ebay si acum incearca sa le vanda pe un forum specializat. Foarte bine, decat sa le dea la topit, nu?
Sincer e greu de vandut monede straine la lot, mai ales cand sunt cate 10 de acelasi fel. Pariez ca sunt macar 5 oameni de pe forum care ar fi interesati sa cumpere cu 45lei/bucata doar 2-3 monede diferite din lot.
Doar la faza cu "am rotunjit pretul total ca sa includ si transportul", dupa ce ati spus ca e livrare gratuita <-meritati commentariile acide.
Sincer e greu de vandut monede straine la lot, mai ales cand sunt cate 10 de acelasi fel. Pariez ca sunt macar 5 oameni de pe forum care ar fi interesati sa cumpere cu 45lei/bucata doar 2-3 monede diferite din lot.
Doar la faza cu "am rotunjit pretul total ca sa includ si transportul", dupa ce ati spus ca e livrare gratuita <-meritati commentariile acide.
Don't fall in love with anything, 'cause there's always something better out there.
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc
- valentinian
Corect, nu sesizasem aspectul asta.jones2m scrie:sunt de acord cu tine.
din pacate din poza nu se pot identifica monedele dupa ani sau monetarie.
mare pacat totusi sa nu asiguri probabili cumparatori de toate informatiile necesare.
nu cere cineva fineturi gen gramaj sau cine stie ce .
Descrierea clara si corecta este conditia 'sine qva non' a unei vanzari onorabile.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
REVENIM CU FOTO CU NUMARUL SI LITERA MONEDELOR DIN FIECARE SERIE SI AN.
SUS DEASUPRA MONEDELOR: ANUL SI REPREZENTAREA(BISERICA POSTDAM-B.P.,HINDENBURG-HIND.,VULTUR CU AVASTICA-V.Zv.)
IN PARTEA DREAPTA:NUMARUL ACESTORA IN LOT SI LITERA.
SUS DEASUPRA MONEDELOR: ANUL SI REPREZENTAREA(BISERICA POSTDAM-B.P.,HINDENBURG-HIND.,VULTUR CU AVASTICA-V.Zv.)
IN PARTEA DREAPTA:NUMARUL ACESTORA IN LOT SI LITERA.
- Fişiere ataşate
-
- 2012-02-08 12.41.43-1.jpg (56.42 KiB) Vizualizat de 7527 ori
-
- 2012-02-08 12.42.01-1.jpg (62.04 KiB) Vizualizat de 7527 ori