Semn Onorific XVIII ani
-
Cristian Ciuplea

Semn Onorific XVIII ani
Vand Semn Onorific de XVIII ani, fara reparatie, cu panglica si brevet 1890.
Pretul de EUR 1000,- include trimiterea ca plic recomandat.
Curiosity Killed The Cat !
Re: Semn Onorific XVIII ani
Pretul este 1.000 euro? Sigur nu ati adaugat un O (zero) in plus?Cristian Ciuplea scrie:Vand Semn Onorific de XVIII ani, fara reparatie, cu panglica si brevet 1890.
T.M.T. scrie:Daca nu va suparati, am si eu o intrebare. Cat reprezinta din suma mentionata decoratia si cat reprezinta brevetul? Multumesc.gaginiuc scrie:Eu cred ca,desi pare mult, la ce ne ofera Cristian Ciuplea, pretul solicitat este mai apropiat de realitate decat daca taie un zerou.
ma intereseaza si pe mine un raspuns la intrebarea domnului T.M.T.
Are rost oare intrebarea asta atat timp cat dl Ciuplea nu a afirmat ca acest set se poate vinde si separat ? Cine are una din piese poate sa cumpere setul si sa isi mai compenseze din cheltuiala vanzand dublura.T.M.T. scrie:Daca nu va suparati, am si eu o intrebare. Cat reprezinta din suma mentionata decoratia si cat reprezinta brevetul? Multumesc.gaginiuc scrie:Eu cred ca,desi pare mult, la ce ne ofera Cristian Ciuplea, pretul solicitat este mai apropiat de realitate decat daca taie un zerou.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
-
Cristian Ciuplea

Semn Onorific XVIII ani
Nu stiu daca lumea a realizat ce se ofera.
Este vorba de semnul onorific de XVIII anisori, piesa din arg. cu panglica.
Nu este voie sa fie confundat cu XXV ani !
Numai brevetul este valorificat in 350 EUR.
Starea lui, pt. o piesa de la 1890, este f. buna.
Ma gandesc comparativ la brevetele , egal care , care au fost prezentate pe acest Forum si ajung la concluzia ca majoritatea au fost folosite ca fata de masa, pe care s-a taiat slana si s-a baut cafeaua !
Cine vrea sa cumpere decoratia + brevetul la 100,- trebuie sa o caute in alta parte !
Urez numai succese !
Este vorba de semnul onorific de XVIII anisori, piesa din arg. cu panglica.
Nu este voie sa fie confundat cu XXV ani !
Numai brevetul este valorificat in 350 EUR.
Starea lui, pt. o piesa de la 1890, este f. buna.
Ma gandesc comparativ la brevetele , egal care , care au fost prezentate pe acest Forum si ajung la concluzia ca majoritatea au fost folosite ca fata de masa, pe care s-a taiat slana si s-a baut cafeaua !
Cine vrea sa cumpere decoratia + brevetul la 100,- trebuie sa o caute in alta parte !
Urez numai succese !
Va multumesc pentru raspuns d-le Ciuplea. Acum m-am lamurit in privinta pretului celor doua piese. Decoratia o estimati la 650 euro iar brevetul la 350 euro. A fost o intrebare civilizata adresata pe un ton politicos iar raspunsul ma multumeste pe deplin. Mentionez ca stiu foarte bine care este decoratia de care se face vorbire pentru ca o am deja de cativa ani si a venit impreuna cu cutia ei. Lucrez in sistemul militar, fac anul viitor 18 ani vechime si imi doresc sa ajung si eu la 25.
Le doresc colegilor de forum sa o achizitioneze la un pret cat mai convenabil (cei care nu o au deja), bineinteles impreuna cu brevetul original.
Le doresc colegilor de forum sa o achizitioneze la un pret cat mai convenabil (cei care nu o au deja), bineinteles impreuna cu brevetul original.
-
Cristian Ciuplea

Semn Onorific XVIII ani
Ma bucur foarte mult, d-le TMT, ca raspunsul v-a satisfacut !
Nu a fost nimic ciudat in intrebarea pusa, doar pretul la care ati apreciat dvs. lotul pare sa fie cam extraterestru.
Va felicit pentru achizitionarea piesei si la cutie.
Probabil ca ati platit pt. ambele sub 100 EUR
!
Timpul zboara si in curand veti face 25 de ani in cadrul armatei.
Semnul onorific de XXV ani va asteapta, in bronz argintat si respectiv aurit, in arg. si eventual si cu frunze de dafin pe dreapta ( avers ).
Cate un brevet ( Ferdinand / Carol II sau Mihai ) este disponibil, dar la preturi terestre !
Nu a fost nimic ciudat in intrebarea pusa, doar pretul la care ati apreciat dvs. lotul pare sa fie cam extraterestru.
Probabil ca ati platit pt. ambele sub 100 EUR
Semnul onorific de XXV ani va asteapta, in bronz argintat si respectiv aurit, in arg. si eventual si cu frunze de dafin pe dreapta ( avers ).
Cate un brevet ( Ferdinand / Carol II sau Mihai ) este disponibil, dar la preturi terestre !
-
Cristian Ciuplea

Re: Semn Onorific XVIII ani
Pentru cautatori de comori ieftine :Cristian Ciuplea scrie:Ma bucur foarte mult, d-le TMT, ca raspunsul v-a satisfacut !
Probabil ca ati platit pt. ambele sub 100 EUR!
Piesele s-au vandut !
-
Cristian Ciuplea

Semn Onorific XVIII ani
Da, asa este d-le TMT, nu numai in Romania exista colectionari de piese romanesti, rare si calitative.
Pacat ca nu ati contribuit sa se reantoarca acasa .
Poate data viitoare !
Pacat ca nu ati contribuit sa se reantoarca acasa .
Poate data viitoare !