cartie postale/reclame interbelice?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
cartie postale/reclame interbelice?
N-am idee nici ce sunt exact si nici care e valoarea lor aproximativa (in cazul in care valoreaza ceva). Pentru ca nu colectionez carti postale as vrea sa le dau la schimb sau sa le valorific, motiv pentru care va cer parerea.
- Fişiere ataşate
-
- 4.jpg (141.16 KiB) Vizualizat de 3651 ori
-
- 3.jpg (165.89 KiB) Vizualizat de 3651 ori
-
- 2.jpg (136.71 KiB) Vizualizat de 3651 ori
-
- 1.jpg (134.99 KiB) Vizualizat de 3651 ori
Buna seara ,
In nici un caz , carti postale . Imprimate si reclame specifice perioadei . In ce priveste un pret , greu de spus . Doar cineva interesat de asa ceva ar putea sa va oferteze . Nu cunosc sa fie catalogate in literatura de specialitate . Personal , desi nu ma intereseaza , asi oferi ... lei , ( toate ) , mai mult pentru timbre , dar stiu ca transportul ar ajunge la o valoare care nu justifica achizitia . Succes oricum . Nu am trecut suma in clar pentru a nu influienta un posibil cumparator .
Faustina.
In nici un caz , carti postale . Imprimate si reclame specifice perioadei . In ce priveste un pret , greu de spus . Doar cineva interesat de asa ceva ar putea sa va oferteze . Nu cunosc sa fie catalogate in literatura de specialitate . Personal , desi nu ma intereseaza , asi oferi ... lei , ( toate ) , mai mult pentru timbre , dar stiu ca transportul ar ajunge la o valoare care nu justifica achizitia . Succes oricum . Nu am trecut suma in clar pentru a nu influienta un posibil cumparator .
Faustina.
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Antoninus Pius
Sunt intreguri postale private.Daca observati timbrele sunt perforate cu initialele a comerciantului sau a firmei a carei intregul postal apartine.Nu sunt raritati,s-au folosit destul des mai ales in perioada interbelica.Daca tot ati intrebat de valoarea lor,greu va depasi 10 euro o bucata.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!