Deci un pret estimativ ?!

Ca din intamplare am in PC`ul personal o poza cu acelasi liceu la care am invatat si care se poate observa pe placheta...
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Si care ar trebui sa fie reactia mea ? D`voastra fiind numismati unii cu traditie si cu duzini de cataloage diverse de origini diferite cunoasteti mai bine atat preturile de catalog cat si preturile de pe "piata neagra" multi adevarati "rechini" in asteptarea "prazii"(adica unu ca mine)... si ca o paranteza : am patit o chestiune pe cateva piese undeva in trecut si s`a domonstrat veridicitatea celor scrise de mine aici. Mi`au trecut prin mana piese rare carora le-am dat drumu din ignoranta neavand acces total la informatie si pe care le-am valorificat si la a zecea parte din valoarea de piata ( nu cea de catalog).berserkr scrie:@Buf0n Legat de indignarea dvs, daca citeati "Important: Cititi aici inainte sa publicati un mesaj de identificare", acolo - printre altele - gaseati si:
"Mai adaug ca cererile legate exclusiv de pret nu se discuta aici. Daca piesa este deja identificata subiectul a fost deja inchis. Nu este sectiune destinata discutiei preturilor".
Deci daca la Dvs. in forum raspundeti la intrebari chiar daca nu sunteti in tema, deci doar de dragul de a scrie ceva, aici la noi acest lucru este interzis de regulament.4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva!

Puteti spune si celor mai neavizati precum subsemnatul de ce s-au pierdut bani la aceste monede? Vad ca toate care apar la vanzare au un pret aproape dublu decat cel initial. Nu vorbesc de cea cu Birlic care face de 15-20 ori pretul BNR.Cristian Ciuplea scrie:
la monede proof cu carnetel, certificat si cutie, au plans multi dupa bani.
Aceste " monede ", pe care eu le numesc din simpatie conserve, isi au soarta lor.
La majoritatea, soarta se numeste catastrofa.
Daca luam din urma serii de monede BU fin sau proof, tot Bu fin, constatam ca majoritatea colectionarilor au pierdut bani si chiar bani grei.