Medalia CENTENARUL REGELUI CAROL I
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Medalia CENTENARUL REGELUI CAROL I
As dorii sa stiu cam cat valoreaza in starea in care se afla acum, am vazut ca una in stare buna este cam 95 RON dar pe Okazii am gasit si la 30 EURO intr-o stare mult mai proasta chiar si fata de a mea, aveti o poza mai jos cu piesa ce imi apartine. 
- Fişiere ataşate
-
- Medalia CENTENARUL REGELUI CAROL I.jpg (51.68 KiB) Vizualizat de 9916 ori
-
claudiu1988

- tripleseven

Re: Medalia CENTENARUL REGELUI CAROL I
Stimate domn,teoo scrie:As dorii sa stiu cam cat valoreaza in starea in care se afla acum, am vazut ca una in stare buna este cam 95 RON dar pe Okazii am gasit si la 30 EURO intr-o stare mult mai proasta chiar si fata de a mea, aveti o poza mai jos cu piesa ce imi apartine.
piesa postata de dv este varianta comuna a acestei medalii, este tocita si lovita,subscriu parerea lui claudiu1988...nu face mai mult de 3 euro in aceasta stare!
Medalia Centenarul Nasterii Regelui C1,nu este o medalie rara,din contra, a fost decernata aproape fiecarui militar de cariera ,angajat in serviciile publice si elev strajer! Deci in stare perfecta nu face mai mult de 20-25 Euro.
Exista o varianta rara , cea cu coroana mobila strapunsa si cu bareta "Pro Patria", aceasta varianta in stare perfecta merita muuult mai mult...!
-
cartelcoserv

-
Cristian Ciuplea

Pentru a nu mai deschide un topic nou la aceasta medalie, postez si eu doua fotografii cu doua modele de barete "PRO PATRIA", cu rugamintea de a-mi spune care dintre ele este cea originala. Sau poate sunt amandoua originale?
- Fişiere ataşate
-
- Centenarul R.CI - bareta var. 1.jpg (402.52 KiB) Vizualizat de 7270 ori
-
- Centenarul R.CI - bareta var. 2.jpg (444.9 KiB) Vizualizat de 7270 ori