Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Acum au redus si optiunile de cautare...nu poti vizualiza licitatii active de 2-3 zile, maximul fiind de doar 12 ore. Bataie de joc... :x
badin19

Mesaj de badin19 »

asta chiar e aiurea rau ! :cry:
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu incerc sa retrag un calificativ de o saptamana. Se pare ca acel formular care trebuie completat este doar "de forma". Il tot re-trimit in fiecare zi, poate-poate.. pana acum degeaba.
Ultima oară modificat 27 Oct 2009, 12:56 de către PRONUMISMATICA, modificat 1 dată în total.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Asta e punctul culminant...ne pun la incercare rabdarea. Probabil deznodamantul va consta in disparitia tuturor celor cateva sute de mii de licitatii.

http://img196.imageshack.us/img196/6620 ... ockout.png
claus

Mesaj de claus »

am pe okazii o licitatie instant, dar produsele s-au epuizat.

nu pot edita licitatia pentru a anunta intr-o nota de subsol ca s-au dat toate produsele, nici nu pot reduce la 0 sau 1 numarul de produse.

in cazul in care licitatia este instant, daca incerc sa o sterg voi primi automat negativ sau asta e valabil doar pentru licitatiile standard?

multumesc

EDIT: am primit raspuns ft. prompt de la okazii, licitatiile instant cu oferte se pot sterge fara probleme. e bine de stiut.
Ultima oară modificat 05 Noi 2009, 17:14 de către claus, modificat de 2 ori în total.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Fiind instant nu aveti pe nimeni care sa fi licitat. Deci in teorie nu ar trebui ca "sistemul" sa va acorde negativ. Dar.... incercati sa aflati ceva de la ei , in cazul in care sunt promti cu raspunsurile si nu va fac sa asteptati o luna , perioada in care produsul respectiv va mai fi cumparat de alti 5 interesati si deci posibil 5 negative :?: :? .....
claus

Mesaj de claus »

au raspuns foarte repede, cel putin la mine nu s-a pus niciodata problema sa astept mai mult de 24h pentru un raspuns, asta e un plus pentru okazii.

licitatia era instant cu multe oferte, daca era fara oferte nu era problema
PRONUMISMATICA
Site Admin

Eu deja de aprox. 2 saptamani tot incerc sa anulez un calificativ dat din greseala. Am completat si trimis de nenumarate ori formularul care este pentru acest lucru. Fara succes, nu am primit niciun raspuns.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Si cu ce-s de vina cei de la okazii ca tu dai calificative aiurea? Si mai ai si pretentia sa-l pui pe unul din ei sa lucreze un pic sa-ti repare tie greseala!
:-) Facem pariu ca asa-si zice in sinea lui ala la care a ajuns cererea ta? :twisted:
Cornelius Agrippa

Mesaj de Cornelius Agrippa »

Nu se incarca pozele (din nou) la nici o licitatie de pe okazii.Asta cel putin in ultima jumatate de ora... Probabil ar trebui sa licitam pe "blind".
„Evul Mediu nu s-a sfarsit inca“-Umberto Eco
http://num-n-roll.blogspot.com/
http://alte-vederi.blogspot.com/
PRONUMISMATICA
Site Admin

banivechi scrie:Si cu ce-s de vina cei de la okazii ca tu dai calificative aiurea? Si mai ai si pretentia sa-l pui pe unul din ei sa lucreze un pic sa-ti repare tie greseala!
:-) Facem pariu ca asa-si zice in sinea lui ala la care a ajuns cererea ta? :twisted:
Pana la urma asta s-a rezolvat. Dar vreo 2 saptamani am tot trimis si re-trimis degeaba formularul acela care ar trebui sa fie pentru anulare calificative gresite.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

In urma unei discutii de aici, am fost sunat acum vreo 10 zile de un domn de la okazii care ma intreba daca primesc avertizarile de la okazii. Se pare ca sunt bune discutiile pe forum, mai ales ca sectiunile obiecte de colectie, ( dar si carti, bijuterii&ceasuri si antichitati&arta ) tin sus okazii...
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Nu stiu la ce avertizari se referea acel domn, cert este ca unele avertizari/remindere au devenit enervante - primesc extrem de des mesaje cu titlul: "Calificativ neacordat pentru licitatia X", desi acel calificativ a fost lasat de zile sau chiar saptamani bune... acest aspect este unul la care trebuie sa mai lucreze.
badin19

Mesaj de badin19 »

thebluelion scrie:Nu stiu la ce avertizari se referea acel domn, cert este ca unele avertizari/remindere au devenit enervante - primesc extrem de des mesaje cu titlul: "Calificativ neacordat pentru licitatia X", desi acel calificativ a fost lasat de zile sau chiar saptamani bune... acest aspect este unul la care trebuie sa mai lucreze.
asa patesc si eu.... i-am anuntat pe cei de la okazii si nu mi-au trimis niciun raspuns.
Divide et impera
PRONUMISMATICA
Site Admin

Eu nu am primit niciodata un astfel de mesaj/reminder de la ei. Desi am avut licitatii la care nu am lasat calificativ nici dupa mai multe luni.
Scrie răspuns