250 Lei 1935
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
250 Lei 1935
As vrea sa va cer o parere in legatura cu aceasta piesa. Mie mi se pare ok dar din cauza pretului cerut de vanzator mi s-au creeat dubii in legatura cu ea. Ce parere aveti? Daca ar fi sa o cumparati d-vs cat ati fi dispusi sa platiti pentru ea?
Multumesc anticipat !
Multumesc anticipat !
- Fişiere ataşate
-
- 2.jpg (48.84 KiB) Vizualizat de 7868 ori
-
- 1.jpg (59 KiB) Vizualizat de 7868 ori
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Eu am cumparat una de pe ebay - din Serbia - intr-o stare ceva mai buna. M-a ajuns la mai putin 500 RON. Ce-i drept parca si vanzatorul s-a aratat cam prea incantat de pret
asa ca este posibil sa fi dat cam mult pe ea.
Am observat ca sunt destul de rare. Cat am fost in tara nu prea le-am vazut - ce-i drept poate nici nu m-am uitat in special dupa ele.
Acum mi s-a cam pus "pata" asa ca am luat-o dupa o lupta (autolicitator
) la miezul noptii 
In ultimul catalog (Stambuliu) un VF e cotat la 80 euro si un XF la 200 asa ca m-am simtit relativ confortabil...
Am observat ca sunt destul de rare. Cat am fost in tara nu prea le-am vazut - ce-i drept poate nici nu m-am uitat in special dupa ele.
Acum mi s-a cam pus "pata" asa ca am luat-o dupa o lupta (autolicitator
In ultimul catalog (Stambuliu) un VF e cotat la 80 euro si un XF la 200 asa ca m-am simtit relativ confortabil...
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Mare atentie la cei ce vaneaza piese de acest tip. E bine sa cunoasteti dinainte greutatea monedei sau sa vedeti si o imagine a muchiei. Este una din monedele fasificate foarte bine. Ma jos imagini la unul dintre falsuri si cateva exemple de muchii la monede false
- Fişiere ataşate
-
- Muchie 3.JPG (64.21 KiB) Vizualizat de 7761 ori
-
- Muchie 2.JPG (68.05 KiB) Vizualizat de 7761 ori
-
- Muchie 1.JPG (76.88 KiB) Vizualizat de 7761 ori
-
- 1935 250 lei 1 .jpg (78.58 KiB) Vizualizat de 7761 ori

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Am uitat sa precizez ca dimensiunile si greutatea sunt ok. Vazand imaginile pe care le-ati postat cu moneda falsa si dupa raspunsurile celorlalti colegi , carora le multumesc , m-am convins ca piesa postata de mine este autentica.Yu_L.Yan scrie:Mare atentie la cei ce vaneaza piese de acest tip. E bine sa cunoasteti dinainte greutatea monedei sau sa vedeti si o imagine a muchiei. Este una din monedele fasificate foarte bine. Ma jos imagini la unul dintre falsuri si cateva exemple de muchii la monede false
Multumesc !
Cam prin aceeasi zona, vad urmatoarea licitatie:
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... NA:IE:1123
Pentru piesa din imagine, intrucat inca imi reglez abilitatea de a grada, as dori sa va intreb unde ati incadra-o: XF sau AU (eventual -)? Multumesc.
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... NA:IE:1123
Pentru piesa din imagine, intrucat inca imi reglez abilitatea de a grada, as dori sa va intreb unde ati incadra-o: XF sau AU (eventual -)? Multumesc.
- Fişiere ataşate
-
- 250l1935.jpg (59.91 KiB) Vizualizat de 7694 ori
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
Tudor C
Acum e 393 dolari. Banuiesc ca se va mai licita in ultimele secunde cum se intampla mai mereu. Parerea mea e ca va ajunge undeva pe la 450 poate chiar 500 dolari. Plus 28 dolari cat cere vanzatorul pentru expedierea ei... eu pe cea de mai sus am dat 30 de euro. E adevarat ca nu e necirculata si ca am prins o acazie buna dar si diferenta de bani e notabila iar cea cumparata de mine este destul de frumoasa iar pozele sunt reale.capa scrie:Inseamna ca sunt prea exigent acum... Cu cat credeti ca se va termina licitatia in cauza?banivechi scrie:Daca sint "bagmarks", da! De aia am zis MS63 si nu 64 sau 65.
Pret final: 455 USD. Ati fost foarte aproape.ovidiu^ scrie:
Acum e 393 dolari. Banuiesc ca se va mai licita in ultimele secunde cum se intampla mai mereu. Parerea mea e ca va ajunge undeva pe la 450 poate chiar 500 dolari. Plus 28 dolari cat cere vanzatorul pentru expedierea ei... eu pe cea de mai sus am dat 30 de euro. E adevarat ca nu e necirculata si ca am prins o acazie buna dar si diferenta de bani e notabila iar cea cumparata de mine este destul de frumoasa iar pozele sunt reale.
Oricum, ati facut o afacere foarte buna cu moneda de mai sus pentru doar 30 Euro.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Exact cum banuiam s-a licitat in ultimele secunde. Un pret foarte bun obtinut de vanzator.capa scrie:Pret final: 455 USD. Ati fost foarte aproape.ovidiu^ scrie:
Acum e 393 dolari. Banuiesc ca se va mai licita in ultimele secunde cum se intampla mai mereu. Parerea mea e ca va ajunge undeva pe la 450 poate chiar 500 dolari. Plus 28 dolari cat cere vanzatorul pentru expedierea ei... eu pe cea de mai sus am dat 30 de euro. E adevarat ca nu e necirculata si ca am prins o acazie buna dar si diferenta de bani e notabila iar cea cumparata de mine este destul de frumoasa iar pozele sunt reale.
Oricum, ati facut o afacere foarte buna cu moneda de mai sus pentru doar 30 Euro.
autentificare
ovidiu^ scrie:O seara buna tuturor. Am lipsit putin de pe forum, motivul fiind ca nu prea mai tine cu "scormonitul"Yu_L.Yan scrie:Mare atentie la cei ce vaneaza piese de acest tip. E bine sa cunoasteti dinainte greutatea monedei sau sa vedeti si o imagine a muchiei. Este una din monedele fasificate foarte bine. Ma jos imagini la unul dintre falsuri si cateva exemple de muchii la monede false.Sa racit apa. O lasam pentru la vara
. Urmarind discutiile de pe forum, am ajuns sa rascolesc recolta din vara aceasta. Rugamintea este sa-mi spuneti daca moneda mea este autentica?? Desi este din apa, am inteles ce sunt si falsuri de epoca. Scuze daca am intrat unde nu trebuia
.Am considerat ca este acelasi subiect. Multumiri anticipat Oseara placuta incontinuare. Cu stima Nicu. Mentionez ca mi-e groaza sa o curat sa nu o stric
![]()
Am uitat sa precizez ca dimensiunile si greutatea sunt ok. Vazand imaginile pe care le-ati postat cu moneda falsa si dupa raspunsurile celorlalti colegi , carora le multumesc , m-am convins ca piesa postata de mine este autentica.
Multumesc !
- Fişiere ataşate
-
- IMG.jpg (83.5 KiB) Vizualizat de 7521 ori
-
- IMG_0007.jpg (30.17 KiB) Vizualizat de 7521 ori
-
- IMG_0008.jpg (28.6 KiB) Vizualizat de 7521 ori
-
- IMG_0002.jpg (13.3 KiB) Vizualizat de 7521 ori