5 lei 1882 - o intrebare!

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
parampampam
nou in forum
nou in forum

5 lei 1882 - o intrebare!

Mesaj de parampampam »

Buna ziua.
Va rog frumos sa imi spuneti cam cat valoreaza o asemenea moneda pe piata.
Va multumesc.

admin edit
Pentru intrebari legate de identificare si preturi informative avem o sectiune separata, pe viitor astfel de mesaje va rog sa le postati acolo. Topic mutat.
Ultima oară modificat 22 Iul 2009, 13:17 de către parampampam, modificat 1 dată în total.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Trebuia sa dati link`ul de unde este fotografia , nu sa o copiati , daca nu aveti acceptul autorului . Pretul monedei este de ordinul sutelor de euro,nimeni nu va poate da un pret exact , dar asta pentru ca are o stare de conservare deosebita , in alte stari pretul scade drastic .
parampampam
nou in forum
nou in forum

Mesaj de parampampam »

roantichitati scrie:Trebuia sa dati link`ul de unde este fotografia , nu sa o copiati , daca nu aveti acceptul autorului . Pretul monedei este de ordinul sutelor de euro,nimeni nu va poate da un pret exact , dar asta pentru ca are o stare de conservare deosebita , in alte stari pretul scade drastic .
Poza am luat-o fara nici un alt scop inafara de a arata ce moneda e. Poza care o am eu e un pic cam fara calitate si nu se observa bine, asta e motivul. Am scos-o daca e si asta ceva rau. In fine... Mersi frumos pt raspuns.
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Preturi la monede de vanzare se pot gasi pe okazii , de unde ati putea sa va mai faceti o idee : http://www.okazii.ro/catalog/27997702/5 ... ml#galerie
Scrie răspuns