pret...?
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
Iacob Tudor Alexandru

pret...?
Vreau sa cumpar aceasta moneda de la un prieten, pretul este negociabil si oricum imi convine ,as vrea sa imi spuneti si voi cei mai experimentati cam cat valoreaza aceasta moneda, daca puteti sa imi ziceti cam cat ati oferii voi pe ea...sa imi fac o parere pt ca asta ii cel mai ''bun catalog'' pareriile voastre celor experimentati...deageaba ma orientez dupa preturiile de pe okazii.ro ca unele monede sunt acolo de ani de zile si nu sunt vandute, multumesc anticipat
- Fişiere ataşate
-
- !BVqchf!B2k~$(KGrHgo11111H-C0EjlLlzVpnBKTnkv6WPg~~_1-vert.jpg (33 KiB) Vizualizat de 4778 ori
eu as zice cam 100-110RON, dar cred ca puteti gasi piese mai bune.
si vis pacem para bellum.
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
tumblr shop/swap/trade (vanzare/schimb monede):
http://libertas-publica.tumblr.com/
-
Tudor C
Re: pret...?
Iacob Tudor Alexandru scrie:Vreau sa cumpar aceasta moneda de la un prieten, pretul este negociabil si oricum imi convine ,as vrea sa imi spuneti si voi cei mai experimentati cam cat valoreaza aceasta moneda, daca puteti sa imi ziceti cam cat ati oferii voi pe ea...sa imi fac o parere pt ca asta ii cel mai ''bun catalog'' pareriile voastre celor experimentati...deageaba ma orientez dupa preturiile de pe okazii.ro ca unele monede sunt acolo de ani de zile si nu sunt vandute, multumesc anticipat
Ne cam "zgarie timpanul" greselile acestea...si cam in toate postarile dvs. am observat asta. Chiar nu se poate sa fim mai atenti?!?!
-
Iacob Tudor Alexandru

Domnule "Tudor C" poate imi spuneti si la ce va referitiTudor C scrie:Iacob Tudor Alexandru scrie:Vreau sa cumpar aceasta moneda de la un prieten, pretul este negociabil si oricum imi convine ,as vrea sa imi spuneti si voi cei mai experimentati cam cat valoreaza aceasta moneda, daca puteti sa imi ziceti cam cat ati oferii voi pe ea...sa imi fac o parere pt ca asta ii cel mai ''bun catalog'' pareriile voastre celor experimentati...deageaba ma orientez dupa preturiile de pe okazii.ro ca unele monede sunt acolo de ani de zile si nu sunt vandute, multumesc anticipat
Ne cam "zgarie timpanul" greselile acestea...si cam in toate postarile dvs. am observat asta. Chiar nu se poate sa fim mai atenti?!?!![]()
-
Tudor C
Iacob Tudor Alexandru scrie:Vreau sa cumpar aceasta moneda de la un prieten, pretul este negociabil si oricum imi convine ,as vrea sa imi spuneti si voi cei mai experimentati cam cat valoreaza aceasta moneda, daca puteti sa imi ziceti cam cat ati oferii voi pe ea...sa imi fac o parere pt ca asta ii cel mai ''bun catalog'' pareriile voastre celor experimentati...deageaba ma orientez dupa preturiile de pe okazii.ro ca unele monede sunt acolo de ani de zile si nu sunt vandute, multumesc anticipat
La absolut toate mesajele pe care le-ati scris dvs. pe forum de cand v-ati facut cont. Greselile gramaticale sunt specifice copiilor de scoala primara. Dupa cum vedeti, cateva le-am marcat si eu. Si sa nu mai spun de cele de topica, de punctuatie. Dvs. nu folositi semnele de punctuatie? Aici nu suntem pe messenger si nici nu jucam Counter.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin