identificare "piesa"
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
identificare "piesa"
Buna ziua domnilor. Am o mare rugaminte :Cred ca am gasit cel mai mic cartus cu rama fabricat pana acum. Daca se pricepe cineva, rog sa-mi spuna si mie :Fabricantul(daca cunoaste emblema de pe capsa),si arma la care a fost folosit . Detalii: Diametrul tubului 4,5mm. lungimea cu tot cu varf 6mm ,greutate 1,8gr tubul de arama. varful plumb. Va multumesc anticipat. Cu stima Nicu.
- Fişiere ataşate
-
- IMG.jpg (4.21 KiB) Vizualizat de 2241 ori
-
- IMG_0002.jpg (3.6 KiB) Vizualizat de 2241 ori
Re: identificare "piesa"
Scuzebuzynik scrie:Buna ziua domnilor. Am o mare rugaminte :Cred ca am gasit cel mai mic cartus cu rama fabricat pana acum. Daca se pricepe cineva, rog sa-mi spuna si mie :Fabricantul(daca cunoaste emblema de pe capsa),si arma la care a fost folosit . Detalii: Diametrul tubului 4,5mm. lungimea cu tot cu varf 6mm ,greutate 1,8gr tubul de arama. varful plumb. Va multumesc anticipat. Cu stima Nicu.
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0001.jpg (42.71 KiB) Vizualizat de 2236 ori
- tripleseven

Unii sustin ca este un martisor iar altii sunt de parere ca este medalion comemorativ care se vindea la balciuri si targuri.buzynik scrie: Cred ca este medalie(diametrul 20mm. bronz)si din cat se poate distige ,poate sa-mi spuna cineva ce este(ultimul cuvant <sus> cred ca e:tara)Inca odata multumiri. Nicu
- Fişiere ataşate
-
- k1.JPG (99.02 KiB) Vizualizat de 2224 ori
Multumesc .Oricum eu nu am fost prin targuri sau balciuritripleseven scrie:Unii sustin ca este un martisor iar altii sunt de parere ca este medalion comemorativ care se vindea la balciuri si targuri.buzynik scrie: Cred ca este medalie(diametrul 20mm. bronz)si din cat se poate distige ,poate sa-mi spuna cineva ce este(ultimul cuvant <sus> cred ca e:tara)Inca odata multumiri. Nicu