5.000.000 lei 1947

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
katos

5.000.000 lei 1947

Mesaj de katos »

ma intereseaza un pret , bancnota a mai fost pe site si am cumparato ,ma intereseaza un pret ,
Fişiere ataşate
photo_0011_163.jpg
photo_0011_163.jpg (55.71 KiB) Vizualizat de 6768 ori
photo_0012_186.jpg
photo_0012_186.jpg (58.06 KiB) Vizualizat de 6768 ori
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

personal nu as da mai mult de 80 ron pe ea
vanzatorul cera daca imi aduc aminte 100 ron ceea ce mi se parea cam mult
katos

Mesaj de katos »

am cumparato cu 88 lei am negociat
diliuspius

Mesaj de diliuspius »

am gasit si aceasta bancnota pe delcampe, era la 10 euro si mi se pare cam ciudata, vanzatorul a pus la descriere ca poate fi falsa, acum intrebarea este falsul este de epoca sau xerox actual
Imagine
Imagine
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

diliuspius scrie:am gasit si aceasta bancnota pe delcampe, era la 10 euro si mi se pare cam ciudata, vanzatorul a pus la descriere ca poate fi falsa, acum intrebarea este falsul este de epoca sau xerox actual
Daca ati folosi functia de cautare (stanga sus), posibil sa mei vedeti discutii pe aceasta tema. Citeste topic Bancnota de 5.000.000 LEI (1947) - FALSA
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

katos scrie:am cumparato cu 88 lei am negociat

Eu nu as fi platit mai mult de 40 de lei...asta daca as fi fost interesat de bancnota. Dar cand poti sa cumperi xf++-aunc cu 100-120 de lei, de ce-ai da 88 de lei pe o piesa intr-o asemenea stare.
badin19

Mesaj de badin19 »

sunt de acord cu Tudor, eu am dat 75 lei pe una XF
Divide et impera
diliuspius

Mesaj de diliuspius »

eu am 2 piese, acum una este mai rozalie si are scame iar cealalta este normala si fara scame si amandoua au filigran, sa fie 2 tipuri???

P.S. presupun ca nu avea rost sa deschid alt topic pentru aceasta bancnota
eder

Mesaj de eder »

Tudor C scrie:
katos scrie:am cumparato cu 88 lei am negociat

Eu nu as fi platit mai mult de 40 de lei...asta daca as fi fost interesat de bancnota. Dar cand poti sa cumperi xf++-aunc cu 100-120 de lei, de ce-ai da 88 de lei pe o piesa intr-o asemenea stare.
Eu va inteleg, insa nu stiu cine v-ar vinde la 40 lei.
Cel mai bine pentru ca afirmatia dvs. sa fie credibila este sa puneti si link-uri, atat pentru 40 lei cat si pentru 100-120, poate mai sunt useri interesati si cu ocazia asta ii indrumati de unde sa cumpere mai ieftin.
Eu am vazut la 40 lei una uzata si cu un colt lipsa.
Cel mai bine este sa puneti si link-uri, pentru ca afirmatia dvs. suna cum ca domnul Katos s-ar cam fi pacalit la tranzactie.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Vedeti cum e cu preturile astea? De ce tot spun ca discutiile despre preturi sunt sterile? Pentru ca unul a avut odata norocul sa dea x lei pune acest pret drept pretul pietei. Altcineva a avut alte experiente si le ia pe acelea drept bune. Nu intelegeti ca pretul e dat de piata din momentul si locul achizitiei? S-a spus de zeci de ori chestia asta aici. Pretul informativ este altceva, e o marja care in functie de configuratia momentului poate sa nu fie nici ea atinsa sau sa fie depasita. De aceea este bun ca sa nu ne pacalim in mod grosolan.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

eder scrie:Eu va inteleg, insa nu stiu cine v-ar vinde la 40 lei.
Cel mai bine pentru ca afirmatia dvs. sa fie credibila este sa puneti si link-uri, atat pentru 40 lei cat si pentru 100-120, poate mai sunt useri interesati si cu ocazia asta ii indrumati de unde sa cumpere mai ieftin.
Eu am vazut la 40 lei una uzata si cu un colt lipsa.
Cel mai bine este sa puneti si link-uri, pentru ca afirmatia dvs. suna cum ca domnul Katos s-ar cam fi pacalit la tranzactie.

Nu stiu cine ar vinde la 40 de lei, dar cu siguranta n-as fi interesat de o bancnota in aceasta stare. Link cu acest pret nu pot pune. Am zis ca atat consider eu ca valoreaza.
Jcoins a avut destule astfel de bancnote la preturile pe care le-am indicat. http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... tml?nr=200 Iar acum cateva saptamani anticartiz a avut o bancnota in stare aunc la 120 de lei. Cine este interesat poate sa caute si licitatia.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Yu_L.Yan scrie:
diliuspius scrie:am gasit si aceasta bancnota pe delcampe, era la 10 euro si mi se pare cam ciudata, vanzatorul a pus la descriere ca poate fi falsa, acum intrebarea este falsul este de epoca sau xerox actual
Daca ati folosi functia de cautare (stanga sus), posibil sa mei vedeti discutii pe aceasta tema. Citeste topic Bancnota de 5.000.000 LEI (1947) - FALSA
Si la acel topic tot dvs ati indicat unul si mai vechi (http://transylvanian-numismatics.com/ph ... highlight=) si probabil cel mai complet, cu acelasi subiect. Eu de-ala imi aduceam aminte, deci e bancnota de recuzita (cea falsa).
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Scrie răspuns