obligatiuni CEC
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
obligatiuni CEC
am gasit la cineva niste obligatiuni CEC de 25 si 50 lei cam cat valoreaza bucata? (nu sunt UNC)
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
La targuri pe cele RSR le-am vazut incepand de la cateva lei bucata, iar pe cele RPR in general de la 10 lei in sus. Daca le duceti la CEC, acolo valoreaza exact cat scrie pe ele: 25 lei vechi = 0.0025RON. 
Tin minte ca am citit in presa un articol in care o pensionara povestea ca a incercat sa vanda la CEC obligatiunile pe care le avea (200 lei RSR) si i s-a zis ca poate primi pentru fiecare 0.02RON
Tin minte ca am citit in presa un articol in care o pensionara povestea ca a incercat sa vanda la CEC obligatiunile pe care le avea (200 lei RSR) si i s-a zis ca poate primi pentru fiecare 0.02RON
Aldor scrie:La targuri pe cele RSR le-am vazut incepand de la cateva lei bucata, iar pe cele RPR in general de la 10 lei in sus. Daca le duceti la CEC, acolo valoreaza exact cat scrie pe ele: 25 lei vechi = 0.0025RON.
???? sa inteleg ca daca ma duc la CEC pot sa cumpar astfel de obligatiuni ?
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin