Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Nu inteleg de ce au denumit mentenanta, ceea ce a fost de fapt un upgrade. Au introdus un nou "Contul meu", in plus la punerea in vanzare au aparut optiunile "forum" (care era) si noutatea "Discutie privata" sau "Nu vreau forum".
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

ar fi de preferat ca cineva de la okazii ,care stiu ca urmareste aceste discutii,sa exprime si punctul de vedere oficial al lor.
pentru mine e clar,nu a rezistat ceva , a crapat pur si simplu.se intampla,desi e neplacut.
pina atunci , semnalez si faptul ca ar fi poate potrivit ca,in momentul cand dai un calificativ ,sa spunem la pagina 2,sa nu te mai arunce apoi pe pagina 1 iar,sa ramai pe aceeasi pagina.
si,eventual,posibilitatea de a acorda mai multe calificative simultan,nu numai unul.bifezi,lasi comentariu,treci la urmatorul apoi,cand termini de lasat calificative pe pagina respectiva,dai trimitere

EDIT
iar este picat...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

La sistemul de calificative ar fi loc de multe imbunatatiri. Mie unul nu-mi place deloc acest sistem, in care poti primi de la acelasi utilizator cateva sute de calificative in aceeasi zi, si te-ai facut cu un scor impresionant din nimic.

Cum saptamana asta siteul lor mai mult n-a mers, ar putea sa rasplateasca rabdarea utilizatorilor cu ceva..
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

sunt modificari si,pina acum,pot spune ca ,cel putin din punctul meu de vedere, sunt excelent.
ca noutati,posibilitatea de a avea 200 licitatii /pagina.pentru cei care au multe licitatii,pot spune ca timpul de repunere in vanzare a lor a scazut in mod spectaculos.
dar nu numai aceasta.ramane sa vedem cum vor functiona.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Daca accesati "Noul contul meu" nu veti mai gasi "Remindere". Eu unul, cel putin, nu vad optinunea aceasta nicaieri.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

Tudor C scrie:Daca accesati "Noul contul meu" nu veti mai gasi "Remindere". Eu unul, cel putin, nu vad optinunea aceasta nicaieri.
nu ar putea fi noua rubrica "observare"?
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

http://www2.okazii.ro/anunturi/ In ultima luna 6 opriri! N-as mai avea tupeul sa punctez ca "250.000+produse la vanzare".
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
banivechi

Mesaj de banivechi »

berserkr scrie:N-as mai avea tupeul sa punctez ca "250.000+produse la vanzare".
Acum au 250.000 produse pe stoc si se pare ca problema e cu spatiul de depozitare :-)
claus

Mesaj de claus »

se pare ca okazii a intrat in vacanta. de cateva zile incoace mai mult nu merge sau merge prost. in cazul in care citesc forumul poate iau niste masuri :!:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Mda, azi mi-a luat 10 minute sa inregistrez o licitatie pe okazii, pentru ca dupa fiecare click ba imi cerea sa ma autentific (din nou si din nou si din nou..), ba ma redirectiona total aiurea.
claus

Mesaj de claus »

de cateva zile la mine se misca prost site-ul okazii. asta seara n-a mers mai deloc. vad ca fac schimbari introduc nu stiu de garantie escrow nu stiu exact ce este dar oricum e de laudat ca se vrea imbunatatirea sitului.

pe de alta parte vanzatorii , mai ales cei cu licitatii standard au de suferit. normal era sa prelungeasca automat licitatiile dupa ce termina cu lucrarile.

ma intreb cand o sa vad pe ebay anunt de genul "website not available due to maintenance or technical problems" :!:
capa

Mesaj de capa »

claus scrie:de cateva zile la mine se misca prost site-ul okazii. asta seara n-a mers mai deloc. vad ca fac schimbari introduc nu stiu de garantie escrow nu stiu exact ce este dar oricum e de laudat ca se vrea imbunatatirea sitului.

pe de alta parte vanzatorii , mai ales cei cu licitatii standard au de suferit. normal era sa prelungeasca automat licitatiile dupa ce termina cu lucrarile.

ma intreb cand o sa vad pe ebay anunt de genul "website not available due to maintenance or technical problems" :!:
Azi mai mult nu a mers (okazii.ro).

Escrow (din cate stiu eu) e un serviciu profitabil, prin care, in schimbul unui comision, cumparatorul poate sa aleaga ca un tert impartial sa primeasca atat banii cat si produsul, si sa nu le dea drumul mai departe, banii catre vanzator si produsul catre cumparator decat dupa ce a constatat faptul ca produsul este cel oferit in licitatie.

Cat despre eBay, in anii 2000-2002 avea "outage"-uri programate in fiecare joi noapte timp de patru ore. Cred ca au avut doar 2 probleme neprogramate in 10 ani.

De curiozitate, okazii.ro nu are si varianta https/ssl? Introducerea paginilor de login pare ca se intampla pe conexiune necriptata.
Iar asa ceva:
https://www.okazii.ro/
nu exista.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

S-a mai intamplat mai demult pe okazii si o data nu au fost prelungite, alta data au fost prelungite si uite asa...
Probleme pe okazii sunt frecvent, daca stai sa te enervezi de fiecare data e posibil sa faci infarct...
Eu nu reusesc sa intru pe o sectiune.
Alta ar fi ca de f mult timp nu mai primesc avertizarile de la okazii ( mesaje in forum si raspunsuri, abonamente, noutati, licitatii expirate etc ) chiar daca am trimis zeci de mailuri ( fara raspuns ) si chiar i-am abordat direct de cateva ori pe la targuri. Ultima oara mi-a fost oferit un tricou ca sa nu mai fiu suparat ( exact asta a fost exprimarea ) si nu s-a intamplat nimic ulterior.
Am discutat cu cei de la okazii si le-am spus ca cei care activeaza pe categoriile "obiecte de colectie" detin cele mai multe licitatii ( acum sunt aproximativ 100.000 ), impreuna cu "cartile" si "antichitatile" detin suprematie pe "domeniu". Iar daca se coalizeaza ) ca tot e la moda termenul ) vanzatorii si se muta pe alte site-uri okazii o sa scada in vizite si o sa piarda si reclama si ... poate chiar eventuala prezisa preluare a site-ului...
Scriu astea cu speranta ca citeste vreunul dintre cei de la okazii postul, ca altfel e inutil.
Mai are mult de lucrat okazii sa ajunga e-bay.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Inca sunt probleme:
Fişiere ataşate
3.JPG
3.JPG (7.87 KiB) Vizualizat de 17045 ori
2.JPG
2.JPG (53.84 KiB) Vizualizat de 17045 ori
1.JPG
1.JPG (85.84 KiB) Vizualizat de 17045 ori
crilogyx

Mesaj de crilogyx »

Mie la orice tip de cautare pe okazii imi da rezultat 0 produse. La toata lumea se intampla la fel?
Scrie răspuns