VIND MONEDA 250 LEI 19#40 №6

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

thebluelion

Mesaj de thebluelion »

laurentiu c scrie:Cu respect, dar eu am sa las mesajul postat fara corectura, nu caut scuze si nici motive.
V-ati mai luat de mine si in trecut ( fara motiv chiar), acel "berserkr" este ales intimplator ?
Un mic fragment luat de pe internet:

MOD EDIT
fragment sters

:offtopic:

Nu stiu din ce motiv face d-l berserkr ceea ce face, dar are multe rafuieli cu lumea de pe forum :twisted:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu ma rafuiesc cu nimeni, si daca considerati prezentul topic drept oportunitate de a va rafui dvs cu mine, asta arata cine este in acel "altered state". In niciun caz eu. Probabil pe dvs nu va deranjeaza greselile gramaticale specifice unui copil de clasa a III-a.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

berserkr scrie:Nu ma rafuiesc cu nimeni, si daca considerati prezentul topic drept oportunitate de a va rafui dvs cu mine, asta arata cine este in acel "altered state". In niciun caz eu. Probabil pe dvs nu va deranjeaza greselile gramaticale specifice unui copil de clasa a III-a.
Si pe mine ma deranjeaza, evident, dar de aici pana a te lua de toata lumea, e cale lunga... am invatat sa mai las si de la mine, sa am mai multa larghete sufleteasca, mai ales ca am de a face zilnic cu asemenea specimene care nu stiu sa lege 2 fraze fara 5 greseli...

Eu nu ma rafuiesc cu dvs acuma, m-am rafuit mai demult, cand v-ati luat si de mine asa cum v-ati luat de toata lumea noua pe forum... eu doar am scris ceva detalii despre nick-ul pe care il purtati asa de mandru :twisted:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Sa incep si eu sa ma iau de nickul dvs? In primul rand nu ma iau de toti nou venitii, asta e interpretarea dvs pentru ca erati nou venit cand ati avut o comportare care m-a deranjat. Atat. N-am nimic cu nimeni iar oameni carora le-am facut observatie m-au cunoscut si ne-am inteles foarte bine. Judecati cam reductionist dle. Nu vedeti ce fac cei de care ma iau, ma urmariti pe mine, ca nu cumva sa ies din sablonul pe care mi l-ati creat in sinea dvs. Si nu sunteti singurul. Insa cred ca merit sa nu fiu judecat dupa sabloane si in general, sa nu fiu judecat. Ca nici eu nu judec pe nimeni. Doar observ ceea ce iese din bunul simt si incerc sa corectez. Asa cred eu ca se avanseaza.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Puteti sa va luati de nickul meu cat doriti. Din cate stiu eu, thebluelion poate veni din 2 surse: pentru cei care au urmarit pe vremuri serialul de animatie Voltron, The Blue Lion era unul din cele 5 vehicule (in forma de lei de diverse culori) care il forma pe Voltron; al doilea este acela ca suporterii echipei de fotbal Universitatea Craiova se auto-intituleaza leii alb-albastri, existand si o factiune numita The Blue Lions. Acesta, draga domnule berserkr, este motivul pentru care am acest nick, de care ma mandresc :)
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Orice nick poate fi luat in ras si interpretat altfel decat a intentionat posesorul. Asa cum dvs ati pus accentul pe ceva care denigreaza un nick, asa as putea sa fac si eu. Insa ce-ar insemna sa ne luam toti de par pe-aici? Si in general, de ce trebuie sa fim intr-o lipsa de armonie si conflict? Acum cine este cel care "se ia de ceilalti"? Daca o sa observati interventiile mele o sa gasiti un singur scop, incercarea de a stopa din start manifestari ale lipsei de respect pentru comunitate.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

http://transylvanian-numismatics.com/phpBB/rules.php

@thebluelion - punctul 4, 11 din regulament
4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul. Incearcati sa pastrati firul discutiei, si evitati glumele si ghionturile amicale ce provoaca mesaje offtopic. Nu folositi exagerat smile-urile (emoticoanele, pictogramele emotive). De asemenea, pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi mesageria privata.
11. Respectati moderatorii! Celor care sunt obraznici, au un limbaj agresiv, sau adreseaza injurii la adresa moderatorilor li se suspenda contul pentru doua saptamani. Deciziile luate de moderatori trebuie respectate. Nu sunt permise comentarii pe marginea deciziilor luate de moderatori si administrator.

La urmatoarea abatere aveti contul suspendat.

Topic inchis pentru prea mult offtopic.
Încuiat