VIND MONEDA 250 LEI 19#40 №6

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

ditrih

VIND MONEDA 250 LEI 19#40 №6

Mesaj de ditrih »

Vind moneda 250 lei 19#40 №6.
Este originala,fara indoiala,am gasito personal cu alte monede,Germane si Romanesti in transeuri ramase din timpul razboiului, linga Calaras Moldova.
Fişiere ataşate
Изображение 102.jpg
Изображение 102.jpg (8.91 KiB) Vizualizat de 13460 ori
Изображение 101.jpg
Изображение 101.jpg (6.99 KiB) Vizualizat de 13460 ori
"ADEVARUL ESTE MAI PRESUS CA PRIETENIA"
PLATON
badin19

Mesaj de badin19 »

mi se pare ciudat acel 6 deasupra anului... dar in fine nu ma pricep la monede,...
Divide et impera
danutz

Mesaj de danutz »

cand vindeti um produs specificati pretul
ditrih

Mesaj de ditrih »

MONEDA DE 250 LEI 19#40 №6 se vinde cu 3000 euro.
PLATON
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Stimate domn,
nu stiu de unde aveti moneda, in orice caz nu cred povestea cu transeul si pot sa va spun si de ce.
Moneda (cea originala) cu numarul "6" exista in colectia personala a unui cunoscut numismat roman din strainatate! Acest domn a facut in anii 90 cateva copii pentru prietenii lui dupa moneda originala. Pentru ca sa nu fie probleme din punct de vedere al legalitatii, a marcat replicile cu cuvantul "copy",care a fost poansonat sub capul lui Mihai , exact acolo unde la piesa dv se vede ca este deteriorata.
Parerea mea este ca piesa din scanul postat de dv este una din aceste copii si cineva din motive de profit a sters poansonul care marca moneda ca fiind o copie!
ditrih

Mesaj de ditrih »

Din pacate nu aveti dreptate!!!!
Am gasito personal,si nime in lume nu poate sama convinga in altfel,doar trebue atunci sa recunosc ca toata viata mea este o nebunie si sunt om nebun,doar sunt si expertize care pot dovedi contrariul....deci am si martori oculari....
dar daca D-stra nu credeti,ce pot sa spun la acest capitol,pot sa spun numai: astai treba D-stra,daca ma voi jura sau nu tot una nosa ma credeti,ce rost are?) Ergo:-fiecare ramine cu dreptatea lui.Si mai vreau sa Va comunic un lucru,dreptate are fiecare om,dar adevarul este unu pentru toti.
Am onoarea.Cu stima Ditrih.
PLATON
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Stimate domn,
nu v-am acuzat de nimic iar ceea ce credeti despre dumneavoastra nu ma priveste!
Am spus numai ca stiu povestea acestei monede cu nr "6" si ca este ciudat ca moneda din posesia dv sa fie deteriorata exact pe locul unde aceste copii erau marcate!

Daca nu aveti nimic de ascuns atunci va rog sa postati niste scanuri de rezolutie mare sa vedem si noi ce moneda aveti.
cristoph

Mesaj de cristoph »

tripleseven scrie:Stimate domn,
nu stiu de unde aveti moneda, in orice caz nu cred povestea cu transeul si pot sa va spun si de ce.
Moneda (cea originala) cu numarul "6" exista in colectia personala a unui cunoscut numismat roman din strainatate! Acest domn a facut in anii 90 cateva copii pentru prietenii lui dupa moneda originala. Pentru ca sa nu fie probleme din punct de vedere al legalitatii, a marcat replicile cu cuvantul "copy",care a fost poansonat sub capul lui Mihai , exact acolo unde la piesa dv se vede ca este deteriorata.
Parerea mea este ca piesa din scanul postat de dv este una din aceste copii si cineva din motive de profit a sters poansonul care marca moneda ca fiind o copie!
Hmm, m-ati facut si pe mine curios dupa cele scrise mi sus. Chiar astept si eu o poza la o rezolutie mai mare cu respectiva moneda. Cand vrei 3000 euro pe o moneda, presupun ca se pot posta cateva poze de calitate.
ditrih

Mesaj de ditrih »

Stimate Domn!
Fara indoiala mai fac chiteva poze si le pun imediat cum le fac,poate vreo zi doua nu mai mult deoarice trbue irasi sa eu aparatul de foto...
cu stima Ditrih
PS:mam uitat special la microscop sa vad asa cuvint COPY" dar acolo este scris paremise H.Ionescu. sau ma insel?
PLATON
laurentiu c

Mesaj de laurentiu c »

Mai, sa fie !!!
Scormonesti putin cu sapaliga si hop, sar din pamint raritatile p'acolo.
D.le "tripleseven", cred ca a-ti dat dovada de eleganta si bune maniere , copiile despre care vorbiti , de data recenta fiind, nu au ce cauta in aceasta stare.
D.le "ditrih", daca a fost necesara folosirea microscopului pt. a identifica semnatura gravorului, poate a-ti observat ca aceasta ( atit cit a mai ramas din ea )nu se incadreaza corect ,vedeti ceva litere pe acolo , cum ar fi "M" , "O".
pe avers frunzele din ghirlanda de griu, etc,etc.
Astept cu interes fotografiile de care vorbiti , nu omiteti muchia monedei.
laurentiu c
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

"poate a-ti observat" se scrie "poate ati observat" si mai sunt cateva cazuri cu acelasi cuvant. A-ti se scrie asa in - de exemplu - "a-ti aminti nu e un lucru rau". Mai sunt cativa pe-aici ale caror posturi sunt agramate. E rusinos. Va rog sa mai cititi cate ceva, nu se gaseste chiar tot pe internet.
Ultima oară modificat 06 Mar 2009, 12:40 de către berserkr, modificat 1 dată în total.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
laurentiu c

Mesaj de laurentiu c »

Buna ziua, vedeti ca pe tastatura litera "r" este linga "t"( mai precis in stinga)
laurentiu c
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Multumesc, am corectat. Dar este o diferenta intre o greseala de batere si una gramaticala.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
laurentiu c

Mesaj de laurentiu c »

Cu respect, dar eu am sa las mesajul postat fara corectura, nu caut scuze si nici motive.
V-ati mai luat de mine si in trecut ( fara motiv chiar), acel "berserkr" este ales intimplator ?
laurentiu c
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Deci asta e important pentru dvs. Ca m-am luat in trecut de dvs. Nici nu mai tineam minte, si nici nu va cunosc. Dar in ultimile zile vad greseli suparatoare (nu la dvs in mod special ci si la altii). De ce trebuie sa considerati ca am ceva special pentru dvs? Va simtiti in regula cu greselile alea? Si daca le lasati asa, sunt meritorii sau credeti ca faceti cuiva in ciuda? Mi-e indiferent dle, puteti sa scrieti cum doriti in alta parte, pe cereri sau acte sau unde vreti, dar este necesar ca si la noi sa existe un respect pentru limba si pentru ceilalti. Daca va intereseaza numai ca ma iau de dvs si nu de altcineva, deja n-ati inteles demersul meu. Nici nu prea ma asteptam, ca sa fiu sincer. Chiar ma intrebam ce o sa-mi trantiti pe-aici, asa cum au facut si altii, crezand ca persoanele lor stralucitoare ma misca intr-un fel sau altul. Daca eram moderator in sectiunea asta, corectam eu si va trimiteam pm ca sa nu va simtiti atat de jignit...
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Încuiat