identificare jeton ,cred

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
buzynik

identificare jeton ,cred

Mesaj de buzynik »

Am onoarea sa va salut domnilor .M-am gandit sa nu va las sa va plictisiti :) , si sa va cer un pic de ajutor . Am aceasta piesa ,nu stiu din ce metal(nu este argint), diametrul este de 22mm , gros 1mm ,~4gr. Pe o parte are un bust si anul 1906.Pe verso un 5 roman (V),si scrie :CENTS .?Poate sa ma ajute cineva ? Multumesc.
Fişiere ataşate
IMG_0001.jpg
IMG_0001.jpg (84.41 KiB) Vizualizat de 4983 ori
buzynik

Re: identificare jeton ,cred

Mesaj de buzynik »

buzynik scrie:Am onoarea sa va salut domnilor .M-am gandit sa nu va las sa va plictisiti :) , si sa va cer un pic de ajutor . Am aceasta piesa ,nu stiu din ce metal(nu este argint), diametrul este de 22mm , gros 1mm ,~4gr. Pe o parte are un bust si anul 1906.Pe verso un 5 roman (V),si scrie :CENTS .?Poate sa ma ajute cineva ? Multumesc.
Fişiere ataşate
IMG.jpg
IMG.jpg (79.96 KiB) Vizualizat de 4982 ori
andrukb
**
**

Mesaj de andrukb »

buzynik

Identificare j..

Mesaj de buzynik »

Mersi pentru ajutor. Orice ,dar moneda nu ma gandeam sa fie. Probabil pentru ca nu am mai vazut monede cu valoarea nominala trecuta cu cifre romane, si nici nu se vedrea carei tari apartine. Acum m-am convins. Incaodata mrsi si o seara placuta incontinuare.
Scrie răspuns