...identificare piesa...

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Încuiat
buzynik

...identificare piesa...

Mesaj de buzynik »

......o seara buna tuturor.......nu vreau sa plictisesc :oops: ..totusi ..daca se poate o parere ,chiar si mai multe... :? ...ma repet ,nu vreau sa plictisesc ,dar nu am la cine altcineva sa apelez...siii..singurele detalii sant :diametrul 23 mm grosimea 2 mm,greutatea~5-6 g, cupru.....
Fişiere ataşate
IMG_0011.jpg
IMG_0011.jpg (86.88 KiB) Vizualizat de 8436 ori
IMG_0007.jpg
IMG_0007.jpg (93.57 KiB) Vizualizat de 8436 ori
andretty

Mesaj de andretty »

BogdanC
moderator
moderator

Mesaj de BogdanC »

Piesa pare 1 greschl de pe la jumatatea sec. al XVIII-lea, e inca vag vizibila inscriptia EIN GRESCHL pe avers...Alte detalii poate vor veni de la cei interesati de perioada respectiva.
Monedele Moldovei şi Ţării Româneşti http://monederomanesti.cimec.ro
danutz

Mesaj de danutz »

GLV

Mesaj de GLV »

Ce ati vrut sa spuneti prin postarea acestui raspuns?
Dupa cum vad pe forum a inceput o inchizitie si o vanatoare de vrajitoare care tinde sa cada dintr-o extrema in alta.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

@buzynik
Va rog sa scrieti normal, fara o multime de puncte dupa fiecare propozitie.

GLV - nu e vorba de nicio vanatoare de vrajitoare, dar trebuie sa existe totusi o ordine si sa se respecte regulamentul forumului.

:merci:
GLV

Mesaj de GLV »

Aldor scrie:@buzynik

GLV - nu e vorba de nicio vanatoare de vrajitoare, dar trebuie sa existe totusi o ordine si sa se respecte regulamentul forumului.

Nu ca zic ca nu, dar vreau sa spun, ca eu unul ,prin punctele alea am citit exact aceea ezitare ... sa intreb,sa nu intreb ,daca cineva se i-a de mine si imi spune ca nu stiu ce am gresit,ca vorba aia eu ca biban nu am drepturi,nu am voie sa gresesc ,trebuie sa trec in pas de defilare prin fata pomului de la intrare etc...
Nu trebuie sa exageram.Si apropo in regulament eu nu am gasit niciunde interzis faptul ca nu ai voie sa pui puncte ,puncte acolo unde ti s-au terminat cuvintele.Toate in viata trebuie sa le luam cu un pic de sare si de piper. O seara buna.
cristoph

Mesaj de cristoph »

Pentru domnul buznick : "si" , "ca" se scriu cu o singura litera la final, sa verificati in ce dictionar doriti. Cat despre monedele postate pana acum la identificare, eu cred ca ati facut foarte bine cerand ajutorul pe forum, fiind monede medievale sau in stare proasta care erau greu de identificat doar cu ajutorul internetului. Probabil si eu as fi facut acelasi lucru.
Nu am inteles rostul acestui comentariu :roll:

GLV scrie:
Aldor scrie:@buzynik
Nu am inteles rostul acestui comentariu in acest caz :roll:

Nu ca zic ca nu, dar vreau sa spun, ca eu unul ,prin punctele alea am citit exact aceea ezitare ... sa intreb,sa nu intreb ,daca cineva se i-a de mine si imi spune ca nu stiu ce am gresit,ca vorba aia eu ca biban nu am drepturi,nu am voie sa gresesc ,trebuie sa trec in pas de defilare prin fata pomului de la intrare etc...
Nu trebuie sa exageram.Si apropo in regulament eu nu am gasit niciunde interzis faptul ca nu ai voie sa pui puncte ,puncte acolo unde ti s-au terminat cuvintele.Toate in viata trebuie sa le luam cu un pic de sare si de piper. O seara buna.
Sa mai dea o cautare pe google inainte sa ceara ajutor pentru identificarea monedei de 200 lire Italia sau altele comune. In cazul acesta, domnul buznick nu cred ca avea ce sa gaseasca sau sa caute.
Tudor C scrie:
andretty scrie:Domnul Aldor a inteles ce am vrut eu sa spun si va explicat si dumneavoastra, iar in regulament scrie acolo al punctul 4 sa nu folosim emotioiconuri la infinit nu este vorba de acest topic pentru ca a folosit doar doua dar in primul topic pe care la facut domnul buzynik a folosit mai multe.
Si daca va deranjat ca i-am atras atentia este fix problema dumneavoastra.
Era sa uit scuze pentru offtopic daca e nevoeie moderatoru sa stearga postu

Desi am incercat sa renunt la activitatea mea pe forum, :twisted: ma impinge sa tot scriu. Uitati cate greseli ati facut dvs. in doar cateva randuri, vreo 8 am numarat eu (greseli evidente), la care se mai adauga alte cateva, unde lipseste punctul, virgula, majuscula la inceput de rand. Nu am nimic cu dvs., nu va cunosc, nu am avut nicio discutie in privat, dar totusi consider ca daca e sa fim corecti si sa aplicam regulamentul, sa-l aplicam fata de toti membrii acestui forum.
Domnul TudorC, fara suparare, dar nu are rost sa turnam gaz pe foc. Eu am mai discutat cu dumneavoastra pe privat si stiti parerea mea.

Concluzia mea este ca ar trebui sa incercam sa incetam cu astfel de discutii fara legatura cu topicul ( acesta este un alt topic distrus ). Sa readucem discutiile de pe forum la normal. Mai multi colegi de pe forum si-au exprimat intentia de a nu il mai frecventa din anumite motive, printre care si aceste certuri si discutii inutile. Propun inchiderea acestui topic, fara a fi sterse aceste mesaje momentan si sa incercam ca in viitoarele discutii sa evitam aceste lucruri.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Imi cer scuze ca intervin dar vad ca deja se comenteaza deciziile moderatorilor si chiar ale administratorului, desi s-a subliniat ca acest lucru sa nu se mai intample.
Daca noi cei care dorim ca forumul sa progreseze nu ne impunem o autodisciplina, ce pretentii sa mai avem de la incepatori sau de la cei cu activitate superficiala ?
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Am sters mesajele cu potential negativ. De acum incolo voi proceda asa cu orice mesaj de acest gen. Va rog sa nu faceti observatii fara legatura cu subiectul. Cei care n-au citit regulamentul sunt rugati sa-l citeasca. La perpetuarea problemelor de genul celor de sus inchid subiectul fie ca si-a atins scopul sau nu. Multumesc!

@GLV Disciplina e mai umana decat anarhia.
@TudorC La prima abatere voi ruga administratorul sa va dea suspendare pe termen limitat
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
GLV

Mesaj de GLV »

berserkr scrie:
@GLV Disciplina e mai umana decat anarhia.
@
Eu nu am de obiectat nimic impotriva disciplinei ,ci a modului in care se face de fiecare in parte.Normal era sa intervina un moderator,in cazul in care era nevoie.Ce ar insemna ca fiecare sa urmarim ,sa intervenim si sa fim pe langa discutie(cum sunt eu acum) de fiecare data cand cineva are incalcari minore ale regulamentului?Fiecare topic va fi compromis.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Topic inchis!
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,