pret 20 lei 1930 "hora"

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
Tudor C

pret 20 lei 1930 "hora"

Mesaj de Tudor C »

Vreau sa achizitionez una din cele doua piese (sunt de pe okazii). Care credeti ca ar fi pretul corespunzator pentru ele si care m-ati sfatui sa o aleg? Eu inclin catre cea de-a doua dar astept opinii.
Fişiere ataşate
hora 1.jpg
hora 1.jpg (11.2 KiB) Vizualizat de 6973 ori
hora 2.jpg
hora 2.jpg (20.99 KiB) Vizualizat de 6973 ori
Iacob Tudor Alexandru

Mesaj de Iacob Tudor Alexandru »

eu zic sa alegeti cea dea 2 moneda pentru ca nu are atatea zgarieturi oricum aveti grija sa nu va alegeti cu vreo "tzeapa" daca voanzatorul de pe okazii este din Suceava sau Iasi nu mai retin exact....pentru ca am vb cu el pe net eram entuziasmat ca mia aratat niste poze excelente iar la web monedele erau in cea mai proasta stare posibila...asa ca va sfatuiesc sa aveti grija !!!
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Iacob Tudor Alexandru scrie:eu zic sa alegeti cea dea 2 moneda pentru ca nu are atatea zgarieturi oricum aveti grija sa nu va alegeti cu vreo "tzeapa" daca voanzatorul de pe okazii este din Suceava sau Iasi nu mai retin exact....pentru ca am vb cu el pe net eram entuziasmat ca mia aratat niste poze excelente iar la web monedele erau in cea mai proasta stare posibila...asa ca va sfatuiesc sa aveti grija !!!

Nu este acea persoana. Stiu despre cine vorbiti. :wink:
LM

Mesaj de LM »

A doua moneda arata mai bine,cel putin (conform pozei)!!!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Credeti ca merita mai mult de 100-150 lei? :roll:
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Valoreaza atat cat sunteti dispus sa platiti pe ea.
-Personal as da max. 50 lei. :wink:
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

ZAR scrie:Personal as da max. 50 lei. :wink:

:lol: La 50 de lei mi-as face un stoc de cel putin 10 bucati, sincer.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Valorile monedelor sunt diferite pt. fiecare colectionar - functie de interes. :)
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Intrebarea initiala a fost "care credeti c-ar fi pretul". Deci o solicitare catre membri sa posteze propriile pareri. Comentariile la aceste pareri nu-si au rostul. Asa cred eu cel putin.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Tudor C scrie:Care credeti ca ar fi pretul corespunzator pentru ele si care m-ati sfatui sa o aleg?
Dvs ati intrebat care ar fi pretul corect, adica cat ar oferii unul dintre colectionarii de aici. La astfel de raspunsuri din partea dvs e posibil sa nu mai primiti raspunsuri pertinente in viitor.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Nu cred ca raspunsul meu poate fi considerat o jignire sau altceva. Daca e asa, domnul Zar ar fi fost in masura sa-mi atraga atentia si atunci mi-as fi cerut scuze daca s-ar fi simtit ofensat de comentariul meu. Eu doar mi-am aratat disponibilitatea de achizitiona astfel de monede, daca s-ar gasi la preturi atat de mici si intr-o stare multumitoare.
Scrie răspuns