E vorba despre o singura moneda!ZAR scrie:Mecanismul e prins intre doua monede (identice) sau una singura taiata in sectiune
Voi incerca sa postez mai multe fotografii.
E vorba despre o singura moneda!ZAR scrie:Mecanismul e prins intre doua monede (identice) sau una singura taiata in sectiune
Chiar si celebrul MI 9 se folosea de monede modificate. Colectionand tehnica militara, am dat peste aceasta piesa, din pacate insa doar ca fotografie. Este insa interesanta folosirea monedelor ca "arma". Era mai ales folosita pentru a taia legaturile, in cazul prizonieratului.berserkr scrie:Cred ca realizarea e destul de dificila. In "Mizerabilii" aparea o moneda in care era ascuns un mic fierastrau de otel pentru taierea zabrelelor sau a lanturilor?
O cutiuta de data aceasta... (port-monede?)Cutie, cutiuta...
Interesant!sorin70 scrie:Faptul ca a pastrat muchiile monedelor pentru a sugera un fisic pare sa intentioneze sa ascunda ceva in interior. Puse impreuna cu alte cateva monede formeaza un fisic in care e greu de banuit ca se ascunde ceva.
berserkr scrie: In "Mizerabilii" aparea o moneda in care era ascuns un mic fierastrau de otel pentru taierea zabrelelor sau a lanturilor?