moneda 1 leu
moneda 1 leu
vand 1 leu 1992 si 1 leu 1998
ma scuzati am gresit in loc de 1993 am vazut 1998
ma scuzati am gresit in loc de 1993 am vazut 1998
Ultima oară modificat 25 Dec 2008, 13:12 de către katos, modificat 1 dată în total.
- BAIDA DORU

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
imaginea
ADMIN EDIT
Imaginea e luata de aici: http://www.geocities.com/romaniancoins/ ... proba.html
deci s-a sters.
ADMIN EDIT
Imaginea e luata de aici: http://www.geocities.com/romaniancoins/ ... proba.html
deci s-a sters.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Imaginea ati luat-o de pe siteul Romaniancoins si sunt convins ca ati facut- o fara sa aveti permisiunea proprietarilor siteului, deci o sa sterg imaginea, iar pe viitor va rog sa NU mai faceti asa ceva aici pe forum.
Iar un moderator v-a atras atentia deja o data sa NU mai scrieti doua mesaje unul dupa celalalt, ci editati-l pe primul si scrieti acolo ce mai aveti de adaugat.
Inca o data extrasul din regulamentul forumului, pe care v-am mai zis acum aprox. o ora sa-l cititi si sa-l respectati:
Imaginea pe care ati atasat-o este al unei probe, nu moneda de 1 leu 1992 de circulatie. Piesa pe care doriti s-o vindeti este proba respectiva?
Cand vreti sa vindeti ceva, se pune o poza reala a piesei respective nu o imagine luata de undeva de pe net.
Iar un moderator v-a atras atentia deja o data sa NU mai scrieti doua mesaje unul dupa celalalt, ci editati-l pe primul si scrieti acolo ce mai aveti de adaugat.
Inca o data extrasul din regulamentul forumului, pe care v-am mai zis acum aprox. o ora sa-l cititi si sa-l respectati:
6. Nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
Imaginea pe care ati atasat-o este al unei probe, nu moneda de 1 leu 1992 de circulatie. Piesa pe care doriti s-o vindeti este proba respectiva?
Cand vreti sa vindeti ceva, se pune o poza reala a piesei respective nu o imagine luata de undeva de pe net.
Ultima oară modificat 25 Dec 2008, 14:48 de către PRONUMISMATICA, modificat 1 dată în total.
-
cristoph