identificare monezi aur
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
identificare monezi aur
Buna seara tuturor! Apelez iar la bunavointa d-voastra ,as dori o identificare si,eventual ceva preturi pentru aceste monezi de aur 3 e posibil sa stiu de ele insa nu sint sigur asa ca tac ..multumesc mult http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... 001il1.pdf
Re: identificare monezi aur
[quote="brincusi"]Buna seara tuturor! Apelez iar la bunavointa d-voastra ,as dori o identificare si,eventual ceva preturi pentru aceste monezi de aur 3 e posibil sa stiu de ele insa nu sint sigur asa ca tac ..multumesc mult !
- Fişiere ataşate
-
- scan0002.pdf
- (58.38 KiB) Descărcat de 503 ori
-
- scan0001.pdf
- (144.03 KiB) Descărcat de 587 ori
- marcus aurelius

20 Coroane - 150- 170 euro
Ducat Fr Josef (restrike) - 100- 120 euro
Sovereign - 160- 180 euro
la medievala nu ma pronunt
Ducat Fr Josef (restrike) - 100- 120 euro
Sovereign - 160- 180 euro
la medievala nu ma pronunt
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
Moneda neidentificata de dvs este un techin venetian emis sub dogele Francesco Molin (1646-1655).
In catalogul Paolucci e cotat ca raritate R1 (pe o scara de valori de la Comun la Rar 6).
Poate ma hazardez dar as zice ca de la 250 - 300 euro se poate negocia ceva in sus sau ceva in jos, in functie de interesul pentru piesa.
In catalogul Paolucci e cotat ca raritate R1 (pe o scara de valori de la Comun la Rar 6).
Poate ma hazardez dar as zice ca de la 250 - 300 euro se poate negocia ceva in sus sau ceva in jos, in functie de interesul pentru piesa.
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Va multumesc pentru ajutorul acordat si va urez sarbatori fericite !!Bogdan R scrie:Moneda neidentificata de dvs este un techin venetian emis sub dogele Francesco Molin (1646-1655).
este perfect adevarat raspunsul dat de d-voastra in legatura cu techinul am verificat si eu un catalog world coins si cred ca valoreaza pe usor 300..350 euro inca odata multumiri !!brincusi scrie:Va multumesc pentru ajutorul acordat si va urez sarbatori fericite !!Bogdan R scrie:Moneda neidentificata de dvs este un techin venetian emis sub dogele Francesco Molin (1646-1655).