Romfilatelia a pastrat o tacere discreta de 1 decembrie.
Initial se prevazuse un supratipar pe colita din 1993 de la a 75-a aniversare a Unirii.
Pana la urma nu s-a mai emis nimic. Pacat !
Romfilatelia si 1 Decembrie
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Re: Romfilatelia si 1 Decembrie
Am remarcat si eu, chiar o asteptam cu interes.Explicatia oficiala pe care am primito, este ca evenimentul EFIRO a epuizat fondurile Romfilatelia pentru 2008 - asa ca poate la anu', in ianuarie.sorin70 scrie:Romfilatelia a pastrat o tacere discreta de 1 decembrie.
Initial se prevazuse un supratipar pe colita din 1993 de la a 75-a aniversare a Unirii.
Pana la urma nu s-a mai emis nimic. Pacat !
Mihai
Cam subreda explicatia deoarece se emite in schimb in decembrie o serie de 3 timbre "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" subiect care nu se compara ca insemnatate cu 1 Decembrie.
Si oricum timbrele nu se dau gratis ci se cumpara de catre filatelisti sau Posta Romana asa ca acele cheltuieli se recupereaza.
Si oricum timbrele nu se dau gratis ci se cumpara de catre filatelisti sau Posta Romana asa ca acele cheltuieli se recupereaza.
Pur si simplu le-au decalat - "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" trebuia sa apara in noiembrie.sorin70 scrie:Cam subreda explicatia deoarece se emite in schimb in decembrie o serie de 3 timbre "Unicate din rezervaţia naturală Pârâul Peţea - Băile 1 Mai Oradea" subiect care nu se compara ca insemnatate cu 1 Decembrie.
Mihai