4 monede doresc evaluare

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
TDR

4 monede doresc evaluare

Mesaj de TDR »

Sunt sanse mari ca sia ceste monede sa fie falsuri,amiucl care mi le-a dat este un mic comerciant eu sper sa nu fi dat bani pe ele sau sa-i fi ramas garanie de la cineva .
Fişiere ataşate
6.0.jpg
6.0.jpg (20.89 KiB) Vizualizat de 5380 ori
6.1.jpg
6.1.jpg (20.04 KiB) Vizualizat de 5380 ori
Traditie Dragoste Respect
Freddy

Mesaj de Freddy »

Sunt falsuri 100 % !!!
ZAR

Mesaj de ZAR »

Freddy scrie:Sunt falsuri 100 % !!!
Subscriu. :wink:
TDR

Mesaj de TDR »

Multumesc pt informatii ina celas lot sunt 63 d emonede niic nu ami merita sa le scanz pe restul toate sunt ina celas tip de folie,,,... mi-a mai dat amicul meu o borseta cu monede care cica nu valorau ami nimic am gasit printre ele 4 monede de argint :)
Freddy

Mesaj de Freddy »

TDR scrie:Multumesc pt informatii ina celas lot sunt 63 d emonede niic nu ami merita sa le scanz pe restul toate sunt ina celas tip de folie,,,... mi-a mai dat amicul meu o borseta cu monede care cica nu valorau ami nimic am gasit printre ele 4 monede de argint :)
Daca au aceeasi culoare ca cele din scan, sunt falsuri. De unde stiti ca cele 4 sunt din argint?
LM

Mesaj de LM »

Aceste monede sunt falsuri argintate!!!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
TDR

Multumesc pentru raspunsuri

Mesaj de TDR »

Intrun final am descoperit ce sunt monedele am un numar de 63 de monede toate 'falsuri' falsuri e mult spus sunt monede colectabile nu genul de monede de care se vorbeste de obicei pe acest site monede care imita monede reale aflate candva in circualtie sunt din fier otel sau otel inoxidabil in cel mai bun caz tara de provenienta ... majoritatea china dar sunt multe fabricate si in turcia dar nici tari cum ar fi germania olanga ... nu se lasa mai prejos adevarat mai rare valaorea lor cum mi sa sugerat este de 2-3 lei pe bucata Multumesc pentru ajutorul dat
Hunter`

Mesaj de Hunter` »

Sincer ma indoiesc ca exista cineva care ar plati chiar si 2 sau 3 RON pentru aceste monede. Parerea mea este ca nu valoreaza mai mult decat materialul din care sunt facute...deci...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Genul asta de monede apare des pe la targuri, in functie de vanzator, pretul este intre 1 - 5 lei.
Scrie răspuns