medalii
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
medalii
ma poate ajuta cineva cu niste cotatii pentru medaliile din link-ul urmator ?
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 265nt2.gif
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 265nt2.gif
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- tripleseven

- tripleseven

Probabil de la colectionarii straini...
La noi mai mult de 5 lei nu cred ca se obtine.
Oferta e abundenta in targuri.
La Coroana Romaniei ati spus ''nimic''.
Chiar si deteriorata, eu zic ca merita totusi o suma, practic e cea mai valoroasa din toate.
Nu spun asta pt. ca sunt interesat sa o cumpar, vorbesc la modul general.
Presupun ca dvs. fiind axat pe decoratii colectionati (numai) piese in stare impecabila.
La noi mai mult de 5 lei nu cred ca se obtine.
Oferta e abundenta in targuri.
La Coroana Romaniei ati spus ''nimic''.
Chiar si deteriorata, eu zic ca merita totusi o suma, practic e cea mai valoroasa din toate.
Nu spun asta pt. ca sunt interesat sa o cumpar, vorbesc la modul general.
Presupun ca dvs. fiind axat pe decoratii colectionati (numai) piese in stare impecabila.
Ultima oară modificat 12 Noi 2008, 15:33 de către ZAR, modificat de 4 ori în total.
- tripleseven

Practic , da , ar fi cea mai valoroasa piesa din lot dar numai daca ar fi fost in stare buna! Piesa din imagine nu cred reprezinta interes pt un colectionar de decoratii... poate numai pt cineva care vrea sa fabrice o bareta din piese de proasta calitate si pe urma sa o vanda! La o bareta este de asteptat ca piesele sa fie lovite,zgariate si fara email, acolo nu deranjeaza mai pe nimeni asa ceva.
Din punctul meu de vedere, in starea asta coroana nu face mai mult decat pretul argintului din care este facuta (presupunand ca este din argint) .
Din punctul meu de vedere, in starea asta coroana nu face mai mult decat pretul argintului din care este facuta (presupunand ca este din argint) .
- tripleseven