badin19 scrie:cam cat ziceti ca ar valora aceste 2 bancnote.... mai mult de 10 ron ambele?
Dupa mine (sper sa nu jignesc pe nimeni) cele doua bancnote nu sunt intr-o stare corespunzatoare pentru a face parte dintr-o colectie numismatica.
Sincer, daca mi-ar fi oferite cadou, as incerca sa le refuz...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
sunt pentru schimburi. iar cu transportul userul este din Ro iar cu partea de refuz a domnului Bogdan.... e si o zicala de-a noastra, a romanilor, calul de dar nu se cauta de dinti.
Sincer, nu as pune bancnote in starea aceea in colectie decat daca ar fi foarte mari raritati.
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
ok am inteles asta din primul mesaj, dar dupa cum v-am spus o iau pentru schimburi. dar daca dumneavoastra nu ati pune-o in colectie asta nu inseamna ca nimeni nu ar face acest lucru