Colectionarul Roman - primul numar tiparit - chestionar pret
Moderator: Deus
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
cam la acest nr de pagini ajunsesem si eu dupa ce am vazut nr articolelor. este o veste buna daca poate sa iasa astfel. asa mai aduce a revista. 10 lei este un pret corect si accesibil pentru acest nr de pagini. cine vrea sa dea mai mult este liber, asa vom avea o baza (financiara) pentru a putea scoate urmatorul nr. Nu cred, nu stiu daca voi ajunge la Brasov asa ca te rog sa-mi pastrezi si mie un nr.
Aldor, cand vii la Brasov facem un schimb.eu iti dau un MODEList si tu imi dai o revista dintre ale tale.glumesc. daca vrei sa ne intalnim si vrei sa facem schimb de idei mi-ar face placere. revista mea a aprut sambata:
http://www.cartula.ro/forum/index.php?s ... 4390&st=40
http://www.cartula.ro/forum/index.php?s ... 4390&st=40
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cristoph
Felicitari pentru initiativa si sper sa se bucure de succes. Dupa ce am citit mesajele din acest topic, vreau sa imi spun si o parerea.
Cred ca un pret de 10-15 lei ar fi bun pentru aceasta revista, desi pentru primul numar eu as plati pana la maxim 20 lei.
Totusi cred ca un pret mare pentru revista, nu ii va aduce acesteia un succes pe piata, daca se face o comparatie reviste cu tiraj mare de pe piata si Colectionarul Roman.
Oricum cred ca o publicatie gen Buletinul SNR sau Cercetari Numismatice MNIR poate sa apara si la ANR, o data pe an sau la doi ani, cuprinzand toate numerele publicate in format electronic.
P.S. Domnul Aldor va rog sa imi pastrati si mie doua exemplare. Nu am sa ajung sigur la Brasov, dar daca se poate sa le expediati ramburs.
Cred ca un pret de 10-15 lei ar fi bun pentru aceasta revista, desi pentru primul numar eu as plati pana la maxim 20 lei.
Totusi cred ca un pret mare pentru revista, nu ii va aduce acesteia un succes pe piata, daca se face o comparatie reviste cu tiraj mare de pe piata si Colectionarul Roman.
Oricum cred ca o publicatie gen Buletinul SNR sau Cercetari Numismatice MNIR poate sa apara si la ANR, o data pe an sau la doi ani, cuprinzand toate numerele publicate in format electronic.
P.S. Domnul Aldor va rog sa imi pastrati si mie doua exemplare. Nu am sa ajung sigur la Brasov, dar daca se poate sa le expediati ramburs.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- BAIDA DORU

Aldor, un exemplar sigur si pt mine (ramburs - nu cred ca voi putea ajunge in Bv.). Voi mai intreba si pt inca 2-3 exemplare suplimentare.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
fireatmyself
- PRONUMISMATICA
- Site Admin