Cumpar timbre Romania

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
cristi_g

Cumpar timbre Romania

Mesaj de cristi_g »

Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici :D )Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
diablo

Mesaj de diablo »

Salut !!!Daca doresti, am eu aprox. 400 timbre ...nu stiu care sunt romanesti care sunt straine .... nu prea m-au interesat ...daca vrei ti le vand cu 50 ron ;)!!! idmess:yonutz_diablo... te rog sa nu imi trimiti mesaje prin e-mail ptr. ca nu imi merge :). MUltumesc !!!
skortzy

Mesaj de skortzy »

diablo scrie:te rog sa nu imi trimiti mesaje prin e-mail ptr. ca nu imi merge :).
What??? Asta suna cel putin suspect :)
cristoph

Re: Cumpar timbre Romania

Mesaj de cristoph »

cristi_g scrie:Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici :D )Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
De ce nu incercati la clubul filatelic din Stefan cel Mare sigur veti gasi ce va intereseaza.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

skortzy scrie: What??? Asta suna cel putin suspect :)

:lol: :lol: Suspect de suspect. :lol: :lol: Din ce perspectiva e suspect?!
cristi_g

Re: Cumpar timbre Romania

Mesaj de cristi_g »

cristoph scrie:
cristi_g scrie:Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici :D )Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
De ce nu incercati la clubul filatelic din Stefan cel Mare sigur veti gasi ce va intereseaza.
Am luat si de acolo ceva frumos :D dar anuntul este si pentru cei care nu pot ajunge la club!Oricum va multumesc ptr idee!
skortzy

Mesaj de skortzy »

Tudor C scrie: :lol: :lol: Suspect de suspect. :lol: :lol: Din ce perspectiva e suspect?!
Pai existenta ID-ului de messenger implica existenta unei adrese de e-mail pe Yahoo. Ambele sunt accesabile folosind acelasi user si aceeasi parola. Nu are niciun sens ca una sa mearga si cealalta sa nu mearga...
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

skortzy scrie: Pai existenta ID-ului de messenger implica existenta unei adrese de e-mail pe Yahoo. Ambele sunt accesabile folosind acelasi user si aceeasi parola. Nu are niciun sens ca una sa mearga si cealalta sa nu mearga...

Eu am colaborat cu diablo si totul a fost in regula, perfect, ba chiar i-am trimis niste monede inainte sa primesc ceva, pe incredere. Deci nu va faceti griji.
fireatmyself

Mesaj de fireatmyself »

Tudor C scrie: Eu am colaborat cu diablo si totul a fost in regula, perfect, ba chiar i-am trimis niste monede inainte sa primesc ceva, pe incredere. Deci nu va faceti griji.
subscriu si eu pentru diablo.
skortzy scrie: Pai existenta ID-ului de messenger implica existenta unei adrese de e-mail pe Yahoo. Ambele sunt accesabile folosind acelasi user si aceeasi parola. Nu are niciun sens ca una sa mearga si cealalta sa nu mearga...
este adevarat. poate diablo s-a referit la faptul ca nu primeste mesajele in inbox. eu am avut probleme cu yahoo atunci cand trimiteam newsletters. multe intrau in bulk, iar majoritatea utilizatorilor dadeau direct 'empty', fara sa se mai uite in acel folder. am mai intalnit aceasta problema si cand trimiteam mesaje cu CC. asta e din cauza functiei anti-spam implementat prost de cei de la yahoo. din punctul asta de vedere, traiasca gmail :)
diablo

Mesaj de diablo »

Cu ocazia asta pot sa ii multumesc mult domnului tudor pentru ca mi-a luat apararea :oops: si domnului fireatmyself :oops:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

fireatmyself scrie:..................................
este adevarat. poate diablo s-a referit la faptul ca nu primeste mesajele in inbox. eu am avut probleme cu yahoo atunci cand trimiteam newsletters. multe intrau in bulk, iar majoritatea utilizatorilor dadeau direct 'empty', fara sa se mai uite in acel folder. am mai intalnit aceasta problema si cand trimiteam mesaje cu CC. asta e din cauza functiei anti-spam implementat prost de cei de la yahoo. din punctul asta de vedere, traiasca gmail :)
Traiasca, dar la yahoo nu mi se intampla ca spamguard sa-mi arunce mesajele normale. In "bulk" intotdeauna gasesc numai spam. Orice mesaj de la oricine mi-a sosit corect, in inbox, fie ca-l aveam sau nu pe respectivul in agenda proprie yahoo.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
VIKO

timbre

Mesaj de VIKO »

Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
ZAR

Re: timbre

Mesaj de ZAR »

VIKO scrie:Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
E unul din magazinele RomFilatelia, bine aprovizionat dar am obs. ca are numai emisiuni mai recente (2000->2008) nu am vazut nimic pana in 1952 cum cauta dl. cristi_g. :wink:
VIKO

timbre

Mesaj de VIKO »

Am intrat din curiozitate acolo. Defapt cautam monede asa ca doar am aruncat o privire pe acolo nefiind cunoscator in materie de filatelie. Am un timbru pe acasa destul de interesant. Scrie pe el urm: Congresul al XII-lea al Partidului Comunist Roman. Dacae cineva interesat il donez :lol:
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
KARAMIHAI

Re: timbre

Mesaj de KARAMIHAI »

ZAR scrie:
VIKO scrie:Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
E unul din magazinele RomFilatelia, bine aprovizionat dar am obs. ca are numai emisiuni mai recente (2000->2008) nu am vazut nimic pana in 1952 cum cauta dl. cristi_g. :wink:
Au si emisiuni mai vechi, perioada 1941 - 1947, cat si perioada comunista.
Mihai
Scrie răspuns