Identificare monede !

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Apropo: corect e numismatica, nu numismatie. :oops:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Tub de jumatate de metru?? :shock:
Sunteti sigur ca e pentru curatat monede??
diablo

Mesaj de diablo »

Da domnule !
claus

Mesaj de claus »

nu e nevoie de scan sau poza, puteti scrie aici pe scurt ce scrie pe eticheta...sau puteti cauta pe google produsul si sa dati aici un link.

sunt curios cum arata tubul de jumatate de metru :)
diablo

Mesaj de diablo »

Cif Super CReam pe spate scrie (Produs curatat universal)Depuneri de piatra Murdarie Rugina Pete de Mucegai . Noul Cif Super este produsul de curatat universal pentru indepartarea eficienta a tuturor tipurilor de murdarie dificila din casa si din jurul casei.Produsul de curatat universal care inlatura toate tipurile de murdarie dificila chiar si murdaria de pe monede. Folosire: Aplicati pe suparfete folosind un burete sau o carpa umeda , lasati cateva minute , apoi stergeti si clatiti . Apoi IGREDIENTE si Precautii mai scrie foarte multe . Da eu nu inteleg de ce va mirati pentru ca acum cateva saptamani la Televizor a aparut o reclama cu CILIT BANG care , ma rog, in reclama curata monedele deci, sunt foarte multe produse de curatat monede. Nu imi place ca v-ati cam abatut de la subiectu important. :) Va rog sa imi spuneti cam cat ar valora moneda otomana ??? :) multumesc !
picard

Mesaj de picard »

Da, le curata, numai ca nu este special pentru monede!
(Nu cumva scrie "mobila de gradina si gratar")

In loc sa recunosteti ca v-ati grabit ne-ati sucit cu: solutie din Israel, cu tub de jumate de metru ..... Ati crezut ca vorbiti cu niste prescolari? :lol:

Sincer produsele acela curata si tartrul dentar numai ca va recomand sa nu incercati!
Talerul şi mahmudeaua sunt a omului nebun.
Zimţii dă florin sunt solzii care dracu-i poartă-n spete.
Guldenul mare ca roata dîmprejur dă sfîrc la fete
La fel duce în ispită, firfiricul şi carboava
Ca şi filtrul dă amoriu picură-şi în sîn otrava,
Lira minte, rubla-nşeală, ţechinul te măsluieşte
Şi Mamona cînd vrei aur scuipă-n palme şi rînjeşte.
diablo

Mesaj de diablo »

:)))Ce motiv as avea sa va mint .:))Nu scrie nici mobila si nici gratar pe produs. Cred ca si pe youtube puteti gasi acea reclama cu CILIT BANG care curata o moneda de 1 euro . ;) Dar sa lasam solutiile, daca va pricepeti atat de bine la solutii trebuie sa va pricepeti bine la monede .Care e anul monedei si cam care ar fi pretul ?
diablo

Mesaj de diablo »

Va rog eu mult spuneti-mi pentru cea otomana anul,regele care domnea in acea perioada si un pret eventual !
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Daca aveti timp si rabdare sa cautati puteti sa va uitati pe http://www.ottomancoins.com/ acolo ar trebui sa gasiti piesa. Cautati mai intai printre monedele din prima jumatate a sec. XIX.

Cif-ul si cillit-ul NU sunt produse pentru curatat monede, indiferent ce vedeti in reclame. Daca va uitati cu o lupa la moneda pe care ati frecat-o cu cif, o sa vedeti ca ati zgariat-o oribil. Ma rog, asta probabil are mai putina importanta pentru dvs. daca nu sunteti colectionar. Dar daca sunteti, sau sunteti pe cale sa deveniti, si nu va puteti abtine sa curatati monedele, atunci cel putin curatati-le cu niste produse profesionale.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Aldor scrie: Dar daca sunteti, sau sunteti pe cale sa deveniti, si nu va puteti abtine sa curatati monedele, atunci cel putin curatati-le cu niste produse profesionale.
Va recomand polizoarele unghiulare profesionale marcile Hilti, Wurth, Makita, Bosch etc. Exista o gama variata de accesorii abrazive ce se pot monta la aceste scule care curata o moneda in mai putin timp decit mi-a luat mie sa scriu aceste prostii...
diablo

Mesaj de diablo »

O sa incerc !!! :| Ma cam mira faptul ca un " veteran al acestui forum" da astfel de mesaje ironice :|
amonra

Mesaj de amonra »

Stii cum e : la asa intrebare, asa raspuns...
Pecunia non olet.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

diablo scrie:O sa incerc !!! :| Ma cam mira faptul ca un " veteran al acestui forum" da astfel de mesaje ironice :|
amonra scrie:Stii cum e : la asa intrebare, asa raspuns...
Corect.
diablo scrie: Dar sa lasam solutiile, daca va pricepeti atat de bine la solutii trebuie sa va pricepeti bine la monede .
Nu e prea prietenoasa exprimarea...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@toti: parerea mea e ca ne pierdem timpul. Veteranii ironici stiu de ce.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Acum ca moneda a intrat in posesia mea v-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati cu identificarea ei si daca se poate si cu o valoare de piata, insa prioritara este identificarea piesei. Multumesc anticipat.
Scrie răspuns