alexro11 scrie:Ar fi bine sa scriem toti aici cate avem tezaurizate.Eu am 7.Cred ca o sa se creasca mult valoarea dupa ce n-o mai fi printre noi Maiestatea sa.
) Va faceti mari iluzii. N-are legatura sa stiti. Si daca m-ati provocat va raspund. Eu am una
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
eu am 5..
iar despre pretul lor, de ce credeti ca exista o legatura directa intre acesta si faptul daca regele se mai afla sau nu in viata? este o ipoteza interesanta, dar...in cel mai bun caz empirica..
Moldova lui Stefan e ultima moneda romaneasca de circulatie cu adevarat frumoasa. Dupa ea... Haralamb Ionescu si discipolii sai: tehnicieni buni, dar artisti slabi.
aveti dreptate, e cam ultima...ar mai fi ardealul nostru dar aceea nu stiu cat de mult a circulat...
am gasit acum cateva zile din intimplare o moneda de 1 leu 1966 si mi s-a parut frumoasa in comparatie cu monedele de azi, care sunt de-a dreptul oribile..ce o fi asa de greu sa faca o matrita?...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri daca unul dintre voi are o monede de acest gen de vanzare rog sa ma contacteze la adresa de email ;PatriotulTDR @ yahoo.com