EFIRO 2008
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Emisiune BNR - Capul de BourMihai Caracotea scrie:http://www.ziare.com/BNR_bate_1_000_de_ ... 01453.html
Pai prima emisiune, cea a BNR, cu 999/1000 Ag costa la standul Zimbrului 400 de ron si a doua emisiunie, cea a Romfilatelia, de 925/1000 Ag costa 198 Ron.
Deci prima emisiune tocmai a devenit mai scumpa decat a doua.
Una peste alta, pentru doritori, monedele inca pot fi procurate, desi la preturi cam mari.
PS: Am vazut o sceneta dintre un neamt si dnul Manole in care primul dorea sa stie care e diferenta dintre prima editie si a doua editie de catalog filatelic.
Dupa ce l-a ametit pe neamt ca stie engleza, si apoi ca stie germana, pana la urma s-a dovedit ca nu stie de fapt niciunasi a chemat sotia care i-a explicat omului in 3 secunde ce-l interesa. Hilarul, sau partea suparatoare e ca dupa ce neamtul si-a dat seama ca e in fata unui nou "kenli", a inceput sa-l ia peste picior.
Si asta se intampla la un magazin cu pretentii...
Deci prima emisiune tocmai a devenit mai scumpa decat a doua.
Una peste alta, pentru doritori, monedele inca pot fi procurate, desi la preturi cam mari.
PS: Am vazut o sceneta dintre un neamt si dnul Manole in care primul dorea sa stie care e diferenta dintre prima editie si a doua editie de catalog filatelic.
Dupa ce l-a ametit pe neamt ca stie engleza, si apoi ca stie germana, pana la urma s-a dovedit ca nu stie de fapt niciunasi a chemat sotia care i-a explicat omului in 3 secunde ce-l interesa. Hilarul, sau partea suparatoare e ca dupa ce neamtul si-a dat seama ca e in fata unui nou "kenli", a inceput sa-l ia peste picior.
Si asta se intampla la un magazin cu pretentii...
Pecunia non olet.
Sunt doua lucruri total diferite :Mihai Caracotea scrie:http://www.ziare.com/BNR_bate_1_000_de_ ... 01453.html
Moneda BNR despre care s-a mai scris pe forum.
Medalia Romfilatelia care s-a comercializat la EFIRO.
L = 30 CMMihai Caracotea scrie:Masor si revinAlex scrie:Ce dimensiuni are mapa?Mihai Caracotea scrie:Super realizare mapa si albumul emisiunii "Expoziţia Filatelică Mondială EFIRO 2008 (III) - 150 de ani de la apariţia primelor mărci poştale româneşti", pretul pe masura, am dat aproximativ 325 de lei pe amandoua, dar fac toti banii.
l = 21 cm
Se deschide in trei parti, pe una se gaseste colita, pe cealalta blocul filatelic cu cele 6 timbre si pe ultima cele 2 plicuri prima zi.
Mihai
Nu este ceva cu Cap de bour. Am sa o scanez deseara.Mihai Caracotea scrie:LINKAlex scrie:Aveti o imagine?ronin scrie:Eu am luat o medalie scoasa de Posta Romana.
Asta este? - eu nu am apucat sa o vad pe viu la EFIRO
Aceasta este medalia de la Romfilatelia. Scuze pentru calitate, dar era capsulata si scanerul porbabil ca a focusat pe carcasa.
Pe avers se vede prima emisiune de Cap de Bour, iar pe revers a doua. Medalia a venit cu o cutie de culoare rosu - visiniu pe care scrie Romfilatelia EFIRO 2008.
Pe avers se vede prima emisiune de Cap de Bour, iar pe revers a doua. Medalia a venit cu o cutie de culoare rosu - visiniu pe care scrie Romfilatelia EFIRO 2008.
- Fişiere ataşate
-
- Avers
- IMG_0001.jpg (83.81 KiB) Vizualizat de 18170 ori
-
- Revers
- IMG_0002.jpg (80.8 KiB) Vizualizat de 18170 ori
Asta am vazut-o si eu si am rezistat eroic tentatiei de a o cumpara.
Ca observatie pe o fata este emisiunea I iar pe cealalta fata este emisiunea Principatele Unite.
Din cate observ gravor este tot Octavian Penda.
Bine cel putin ca Romfilatelia ii apreciaza la justa valoare talentul.
Dupa cum am mai spus si acum se poate face si comparatia, medalia arata mai bine decat moneda BNR.
As fi cumparat totusi moneda deoarece e moneda :lol: .
Ca observatie pe o fata este emisiunea I iar pe cealalta fata este emisiunea Principatele Unite.
Din cate observ gravor este tot Octavian Penda.
Bine cel putin ca Romfilatelia ii apreciaza la justa valoare talentul.
Dupa cum am mai spus si acum se poate face si comparatia, medalia arata mai bine decat moneda BNR.
As fi cumparat totusi moneda deoarece e moneda :lol: .