targ in bucuresti
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
andastratan

targ in bucuresti
stie cineva cand va mai fi vreun targ in bucuresti?

-
andastratan

targ
nu stie chiar nimeni? 
-
andastratan

merci
ok,merci pentru raspuns!

-
andastratan

sofitel
s-a aflat pe cat va fi targul la sofitel?
-
andastratan

obor
dar la obor sau la sutu cand va fi?ca vad ca la sofitel nu se prea stie exact data....
-
andastratan

sofitel
Targul la Sofitel va fi pe 1 martie.
S-a deschis Kilipirim, la Dalles, desi nu-i un targ chiar grozav (eu m-am dus in anii trecuti pentru muzica, ziceam ca dau lovitura si plec cu un sac de discuri, dar s-a dovedit pomul laudat), totusi mi-a placut o fraza din stire: "Secţiunea de anticariat şi numismatică, îmbogăţită ediţie de ediţie mulţumită interesului prezentat de publicul avizat, va avea şi la aceasta ediţie o reprezentare de ţinuta"...
Bine, dom'le, reprezentare de tinuta, deci...
http://www.realitatea.net/153847_Incepe ... -film.html
Bine, dom'le, reprezentare de tinuta, deci...
http://www.realitatea.net/153847_Incepe ... -film.html
Ultima oara(sau cel putin cind am fost eu-anul trecut in primavara-)numismatica a fost reprezentata de...2 ''dinozauri''care probabil nu aflasera ca ceausescu a murit!Tocmai de aceea unul din ei cerea(cu fereala ce-i drept) pe un 20 lei 1890, VF zic eu,600 de euro,dar asa ca o mare favoare,iar celalalt pe 2 Stefan1941 si un 100000 vroia ....doar 100 de euro.Sau,poate de vina este locatia si toata lumea uitase de fapt ''batrinul'' leu autohton!berserkr scrie:Multam! Standul numismatic din cate stiu este sustinut de numai doi-trei oameni. Ultima oara nici nu stiu daca a mai existat.