Evaluare Singer

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Adica, in cel mai bun caz cateva zeci de ruro. Nu e nustiu ce mare afacere. :whistle:
ZAR

Mesaj de ZAR »

Aldor scrie:Toate prostiile care apar in ziare du jdemii de euro sunt pacaleli, deci trebuie avut grija.
vlahul scrie:Treaba cu pretul ridicat al unei masini de cusut este o pacaleala, ca sa nu spun escrocherie, lansata cu multi ani in urma. Asa ca nu va mai bateti capul cu asa ceva.
Stiu de anunturile din ziare, in ultima vreme chiar s-au inmultit.Din curiozitate rog sa-mi explicati care este pacaleala/excrocheria care se practica.Am fost tentat sa sun dar si mie imi par anunturile dubioase, dar e posibil sa existe si colectionari printre ei.Eu am un Singer vechi fabricat putin dupa 1900 mostenire de la batrani, e total functionala, inclusiv pictura e in stare buna.Am avut ceva oferte de la croitori in urma cu vreo 15 ani dar sumele erau totusi prea mici, ca sa nu zic jignitoare.Multumesc. :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Cititi de ex. aici
http://mituriurbane.vira.ro/mituri-urba ... ut-singer/

sau cautati in arhiva oricarui ziar, au fost zeci de articole despre asta peste tot.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Culmea teparilor :

Am gasit intr-un ziar, nu ami stiu care, atat anuntul de cumparare cat si anuntul de vanzare pentru exact aceeasi serie.
Ca sa nu se mai obosesca potentialul tepuit sa caute prea mult :twisted:
Ii aduceau "chilipirul" la botul calului.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

ZAR scrie:Stiu de anunturile din ziare, in ultima vreme chiar s-au inmultit.Din curiozitate rog sa-mi explicati care este pacaleala/excrocheria care se practica.Am fost tentat sa sun dar si mie imi par anunturile dubioase, dar e posibil sa existe si colectionari printre ei.Eu am un Singer vechi fabricat putin dupa 1900 mostenire de la batrani, e total functionala, inclusiv pictura e in stare buna.Am avut ceva oferte de la croitori in urma cu vreo 15 ani dar sumele erau totusi prea mici, ca sa nu zic jignitoare.Multumesc. :)
Va raspuns dl. Aldor aici:
Aldor scrie:Cititi de ex. aici
http://mituriurbane.vira.ro/mituri-urba ... ut-singer/

sau cautati in arhiva oricarui ziar, au fost zeci de articole despre asta peste tot.
sigmaringen1

singer - poveste de adormit mitzura

Mesaj de sigmaringen1 »

Masinile de cusut Singer sau Zinger sau cine mai stie cum nu au o valoare considerabila pe piata de antichitati. Povestile ca unele au avut in ele o placutza de paltina sau cine stie ce diamante, raman niste poveste de adormit copii. E adevar mai apar prin ziare sau pe internet anunturi :"Colectionar german (sau dupa caz .serios) cumpar masini de cusut singer serii intre de ex 1000-2000, ofer 5000 euro" Ce este asta defapt , o simpla escrocherie. De fapt el vrea sa vanda nu sa cumpere. De ex. sa presupunem ca am o masina de cusut singer seria 1500, dau un anunt in ziar ca o vand cu 500 euro, un pret exceptional pt o masina de cusut. In acelasi timp dau un alt anunt de genul colectionar serios german cumpar.... intre seriile 1000-2000, ofer 3000 sau 5000 euro. Seria mea sa fie incadrata intre seriile "colectionarului german fictiv care le cumpara", atunci poate vreun afacerist de moment care citeste atat ziarul cu anuntul de vanzare cat si cel cu anuntul de cumparare, ma suna imi da 500 euro pe masina mea, apoi suna cumparatorul fictiv care deodata ori nu rasp ori nu mai este interesat, si asa poti scapa de o masina de cusut singer.
asa ca SINGER sau ZINGER este o afacere doar pt escroci. Va spun sincer am avut ocazia sa cumpar si cu 150-200 ron si nu am facut-o.
va doresc tuturor spor la achizitii si multi bani (vechi)
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Masinile se numesc "Singer"!
Daca ati fi folosit Google-ul ati fi aflat usor acest lucru.
Firma mai exista si in zilele noastre
http://www.singer.ag/
Scrie răspuns