Nu au fost ironii doar ca pretul pare cam mare . Eu personal am facut comparatia cu alte publicatii de acelasi gen , respectiv cataloagele de la Zimbrul Carpatin.lionis scrie:Trec peste micile ironii legate de obiectele scoase la vanzare (322 lei, catalogul etc) explicatia fiind foarte simpla - nu tin neaparat sa le vand dar tot din motive numismatice am nevoie urgent de mai multi bani- asa ca sunt dispus a renunta la ele doar daca acest lucru imi este util.
In alta ordine de idei catalogul este bilingv are 160 de pagini color pe hartie de foarte buna calitate si cuprinde trei sectiuni -bancnote, monede, medalii- primele doua avand cate patru subcapitole. Fotografiile sunt destul de bine realizate desi cam mici (dupa opinia mea 2,5x2,5 cm) la monede fiecare fiind insotita de datele uzuale din comunicatele BNR (valoare, metal, greutate, tiraj , data emisiunii etc). La bancnote se face o descriere avers-revers (fara elemente de siguranta si fara tiraj).
Sper sa nu fiu inteles gresit nu fac reclama catalogului (asa cum am spus nu tin neaparat sa-l vand deci comparatia cu alte oferte o consider deplasata) dar pentru discutiile de mai sus am considerat ca este bine sa va prezint catalogul.
Daca nu il voi vinde (cel mai probabil) si vom avea posibilitatea va pot oferi cu titlu de imprumut catalogul fara probleme
Cel mai profitabil , atat pentru dv. cat si pentru noi ceilalti , ar fi sa-l scanati ingrijit la o rezolutie buna si sa-l oferiti pe CD la un pret modic. Doritori cred ca ar fi multi si solutia se practica in mod curent.