Kilipirim

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Dar nu este un targ de numismatica, ci unul de carte in general unde mai prinzi o reducere. Daca mai este pus in perioada in care lumea este plecata si o masa costa 1500 prezenta va fi pe viitor si mai slaba...
amonra

Mesaj de amonra »

Pai atunci e logic. Oricum, sincer vorbind, nu cred ca macar un sfert din expozanti sunt in stare sa recupereze suma de 1500 pe perioada targului...

Probabil ca se mai negociaza pretul si in functie de cunostiinte..
consult

Mesaj de consult »

Am dat si eu o fuga pe la targ azi dimineata. Intr-adevar, nu e mare lucru, eu am terminat de vazut ce ma interesa in 5 minute. M-am gandit ca poate am ajuns prea devreme si nu apucase inca lumea sa-si scoata cartile la vanzare...
Am gasit totusi ceva interesant. Este vorba de cartea "Monetele Romaniei" de Octavian Iliescu si Paul Radovici. Cartea a aparut la Editura Enciclopedica in 2004. Desi contine prezentari standard ale monedelor are totusi o multime de planse cu poze, de o calitate acceptabila. Pretul de 22 de lei nu mi s-a parut totusi a ingloba o reducere serioasa.
el chupacabra

Mesaj de el chupacabra »

ati cumparat ceva(monede/bancnote)?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Nu cred ca a avut cum, fiind vorba de un targ de carte.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Desi este un targ de carte, de obicei erau mai multi colectionari care comercializau piese diverse (monede, decoratii, vederi, etc), lucru care la aceasta editie a targului nu s-a intamplat decat intr-o prea mica masura - dar cand eu m-am referit ca targul este slab, m-am referit din punct de vedere al ofertei de carte.
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Pacat de acest targ care la primele editii a avut un start promitator, se pare ca a involuat in loc sa evolueze...
amonra

Mesaj de amonra »

Am gasit 2 coroane 1917 aUNC la 10 lei. In rest, nu prea ai ce cauta. Mai degraba cei ce se ocupa cu carti postale, harti si alte antichitati s-ar mai putea descurca.
Oricum, s-a dublat numarul de standuri de antichitati de la 1 mai incoace.
Bogdan R

Mesaj de Bogdan R »

Am fost si eu pe-acolo azi dimineata (vineri) :

http://hostimage.eu/show.php/71618_DSC00193.jpg.html

http://hostimage.eu/show.php/71619_DSC00192.jpg.html

Numismatica, mai nimic, dar mi-am luat un album foarte util celor interesati de Evul Mediu transilvanean: "Bisericile fortificate ale Sasilor din Transilvania", 95 pagini color de calitate foarte buna, text bilingv roman-englez, scos de catre Editura NOI. Pret de kilipir: doar 6 RON
PRONUMISMATICA
Site Admin

Bogdan R scrie:Am fost si eu pe-acolo azi dimineata (vineri) :

http://hostimage.eu/show.php/71618_DSC00193.jpg.html

http://hostimage.eu/show.php/71619_DSC00192.jpg.html

Numismatica, mai nimic, dar mi-am luat un album foarte util celor interesati de Evul Mediu transilvanean: "Bisericile fortificate ale Sasilor din Transilvania", 95 pagini color de calitate foarte buna, text bilingv roman-englez, scos de catre Editura NOI. Pret de kilipir: doar 6 RON
Cartea asta m-ar fi interesat si pe mine, dar poate se mai gaseste prin librarii..
Bogdan R

Mesaj de Bogdan R »

Bine ca mi-ai spus, Aldor.
Maine oricum aveam de gand sa mai merg o data pe-acolo (sper ca va fi activitate mai intensa) si o voi lua si pentru tine.
PRONUMISMATICA
Site Admin

:merci:
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

„Kilipirim” revine cu ediţia de toamnă 2009
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... amna-2009/
Mihai
clujsergiu

Mesaj de clujsergiu »

consult scrie:....... cartea "Monetele Romaniei" de Octavian Iliescu si Paul Radovici. Cartea a aparut la Editura Enciclopedica in 2004. Desi contine prezentari standard ale monedelor are totusi o multime de planse cu poze, de o calitate acceptabila. Pretul de 22 de lei nu mi s-a parut totusi a ingloba o reducere serioasa.
Aceasta carte am vazut-o la Librariile Carturesi la pretul de 32 lei.
De maine 14 aprilie pana duminica este targ de carte la Cluj-Napoca, Piata Unirii.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Intre 10-14 noiembrie targ de carte la Sala Dalles -> Kilipirim.
Scrie răspuns