Leul implineste 140 de ani. La Multi Ani !
- Tanatos2912

Acum nu vreau sa iau apararea celor care fac specula. Dar ia sa ne gandim putin, mai ales cei care sunt si dealeri, daca prindeti o moneda sau mai multe, valoroase la care stiti ca aveti "desfacere" la un anume pret, ce faceti? O luati platind pentru ea numai valoarea de desfacere minus un mic adaos de 10-15%?
Problema e ca asa cum se distribuie aceste monede vor exista mereu oameni care sa ia n seturi si sa le comercializeze dupa. Si daca s-ar da un set de persoana, ar aranja cu n persoane sa ia cate un set si tot la ei ar ajunge. Si daca s-ar bate la Sighetu Marmatiei, oamenii de acolo ar proceda la fel. Deci...
-
Olimpia
.....mai ales ca lumea trebuie sa traiasca si ea cum poate si cel putin la vanzatori ai mai multe sanse sa gasesti on moneda ce o cauti, decat la BNR, cu conditia ca accepti sa platesti un ''mic'' suplimentMihai Caracotea scrie:In mod sigurmuresanhd scrie:Eu banuiesc un mic aranjament. Nu ma dau in vant dupa jubiliare, dar imediat dupa aparitie, la 1-2 zile, apar in vanzare pe ebay. Careva are pile puternice la BNR sau baietii sunt chiar ei pe ebay..
Dupa politica "decat mult si ieftin mai bine putin si scump"sorin70 scrie:tirajele si preturile sunt descurajante.
Probabil ca pt ca mai sunt emisiuni care nu s-au vandut inca au reconsiderat politica tirajelor... despre preturi... oricat ar fi de scumpe tot se gasesc doritori... Imi amintesc ca la seturile cu replicile romane s-au vandut intr-o juma' de ora.
- Tanatos2912

Traim in Romania si nu prea exista banuieli neintemeiateberserkr scrie:sorin70 scrie:De banuit putem banui. Nu ne poate lua nimeni acest drept
.........................................................Oricine are dreptul sa gandeasca si sa-si exprime gandurile, sunt de acord. Insa unul dintre gandurile mele este ca banuiala neintemeiata e pierdere de vreme
Oricum ma intereseaza mai mult ca fapt divers, barfa, decat dpdv numismatic.
Invidia asta... ce face din oameni...
-
Olimpia
Salut dl. Flocarino/Exodus/ Ali Knozob etcOlimpia scrie:Da unde nu exista pile, contacte, etc...!!!!
Personal sant foarte de accord sa ai ''tovarasi'' in majoritatea domeniilor de interes, este un +
Cand completati ancheta ar fi frumos sa fie si filmat/televizat sa vedem si noi cate persoaneau nu sant ''Cu mainile curate''
Iara sunteti victima.
Pentru dv. : era o gluma si ma asteptam sa va bagati.
N-aveti alta treaba in viata asta ?
-
Olimpia
Va multumesc pentru aroganta si o ultima clarificare: nu sant membrul mentionat mai sus doar o cunostina a dansului si am mai precizat acest fapt.
Am inteles subiectul si am raspuns in cunostinta de cauza(chiar reprezint victime, daca intelegeti) cu o mica gluma, poate daca ajutam un
, era mai clar si nu crea o confuzie in judecata domniei voastre.
O zi buna.

Am inteles subiectul si am raspuns in cunostinta de cauza(chiar reprezint victime, daca intelegeti) cu o mica gluma, poate daca ajutam un
O zi buna.
Ciudat. Aveti aceleasi exprimari aiuritoare si pompoase. Poate sunteti gemeni siameziOlimpia scrie:Va multumesc pentru aroganta si o ultima clarificare: nu sant membrul mentionat mai sus doar o cunostina a dansului si am mai precizat acest fapt.
Am inteles subiectul si am raspuns in cunostinta de cauza(chiar reprezint victime, daca intelegeti) cu o mica gluma, poate daca ajutam un, era mai clar si nu crea o confuzie in judecata domniei voastre.
O zi buna.