Bancnota cu Superman

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Scrie răspuns
berserkr
moderator
moderator

Bancnota cu Superman

Mesaj de berserkr »

Acum mai multi ani cineva mi-a aratat o bancnota dintr-o tara africana. Nimic neobisnuit cu exceptia temei de pe revers care era Superman :D Nu-mi aduc aminte din ce tara era dar daca cineva o are m-ar interesa s-o cumpar iar daca stiti din ce tara ar putea fi as fi de asemenea interesat sa stiu (s-o pot cauta). Aveti idee?
maryyy

Mesaj de maryyy »

Incearca :
http://cgi.ebay.co.uk/SUPERMAN-20-NOVEL ... otohosting

Nu stiu daca este ce cauti.....dar....
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Multumesc! Dar aceea era de circulatie (sigur sigur). Tocmai asta o face interesanta pentru mine :)
maryyy

Mesaj de maryyy »

..inteleg... Ma gandesc ca poate au fost facute pentru a circula in parcuri de distractie gen Disney...Eu am asa ceva pentru uz intern, de la o expozitie mondiala din Australia. Avea valoare circulatorie doar in cadrul expozitiei.

Eu , nu am vazut si nici nu am auzit de asa ceva pana acum ..dar pare interesant :D
Daca reusesti sa faci rost, te rog pune si aici o poza . Mi-ar face placere sa o vad !
Succes !
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Cu siguranta pun o poza. Aia era bancnota normala uzata. Era a unui stat african si probabil scoasa de vre-un dictator nebun dupa Superman (si probabil nici prea sanatos cu totul). E interesanta din pdv cultural, e chiar socanta :D
Scrie răspuns