Cumpar timbre Romania
Cumpar timbre Romania
Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici
)Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
-
diablo
-
cristoph
Re: Cumpar timbre Romania
De ce nu incercati la clubul filatelic din Stefan cel Mare sigur veti gasi ce va intereseaza.cristi_g scrie:Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici)Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
-
Tudor C
Re: Cumpar timbre Romania
Am luat si de acolo ceva frumoscristoph scrie:De ce nu incercati la clubul filatelic din Stefan cel Mare sigur veti gasi ce va intereseaza.cristi_g scrie:Cumpar timbre romanesti emise pina in 1952(de preferat loturi mai mari la preturi mai mici)Astept oferte pe PM sau la lantiq@yahoo.com
-
Tudor C
skortzy scrie: Pai existenta ID-ului de messenger implica existenta unei adrese de e-mail pe Yahoo. Ambele sunt accesabile folosind acelasi user si aceeasi parola. Nu are niciun sens ca una sa mearga si cealalta sa nu mearga...
Eu am colaborat cu diablo si totul a fost in regula, perfect, ba chiar i-am trimis niste monede inainte sa primesc ceva, pe incredere. Deci nu va faceti griji.
-
fireatmyself
subscriu si eu pentru diablo.Tudor C scrie: Eu am colaborat cu diablo si totul a fost in regula, perfect, ba chiar i-am trimis niste monede inainte sa primesc ceva, pe incredere. Deci nu va faceti griji.
este adevarat. poate diablo s-a referit la faptul ca nu primeste mesajele in inbox. eu am avut probleme cu yahoo atunci cand trimiteam newsletters. multe intrau in bulk, iar majoritatea utilizatorilor dadeau direct 'empty', fara sa se mai uite in acel folder. am mai intalnit aceasta problema si cand trimiteam mesaje cu CC. asta e din cauza functiei anti-spam implementat prost de cei de la yahoo. din punctul asta de vedere, traiasca gmailskortzy scrie: Pai existenta ID-ului de messenger implica existenta unei adrese de e-mail pe Yahoo. Ambele sunt accesabile folosind acelasi user si aceeasi parola. Nu are niciun sens ca una sa mearga si cealalta sa nu mearga...
-
diablo
Traiasca, dar la yahoo nu mi se intampla ca spamguard sa-mi arunce mesajele normale. In "bulk" intotdeauna gasesc numai spam. Orice mesaj de la oricine mi-a sosit corect, in inbox, fie ca-l aveam sau nu pe respectivul in agenda proprie yahoo.fireatmyself scrie:..................................
este adevarat. poate diablo s-a referit la faptul ca nu primeste mesajele in inbox. eu am avut probleme cu yahoo atunci cand trimiteam newsletters. multe intrau in bulk, iar majoritatea utilizatorilor dadeau direct 'empty', fara sa se mai uite in acel folder. am mai intalnit aceasta problema si cand trimiteam mesaje cu CC. asta e din cauza functiei anti-spam implementat prost de cei de la yahoo. din punctul asta de vedere, traiasca gmail
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
timbre
Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Re: timbre
E unul din magazinele RomFilatelia, bine aprovizionat dar am obs. ca are numai emisiuni mai recente (2000->2008) nu am vazut nimic pana in 1952 cum cauta dl. cristi_g.VIKO scrie:Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
timbre
Am intrat din curiozitate acolo. Defapt cautam monede asa ca doar am aruncat o privire pe acolo nefiind cunoscator in materie de filatelie. Am un timbru pe acasa destul de interesant. Scrie pe el urm: Congresul al XII-lea al Partidului Comunist Roman. Dacae cineva interesat il donez 
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Re: timbre
Au si emisiuni mai vechi, perioada 1941 - 1947, cat si perioada comunista.ZAR scrie:E unul din magazinele RomFilatelia, bine aprovizionat dar am obs. ca are numai emisiuni mai recente (2000->2008) nu am vazut nimic pana in 1952 cum cauta dl. cristi_g.VIKO scrie:Pentru cei interesati si care au timp: este un magazin filatelic si aproape de Universitate - langa Teatrul Foarte Mic - e chiar pe colt in spate la TNB, iar din cate am vazut eu este destul de bine aprovizionat
Mihai